Gestió de Productes de Geoinformació [43853]
Torres, Marc
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Gestión de Productos de Geoinformación
Data: 2018-19
Resum: Assolir i comprendre coneixements que aportin una base per ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació. Aplicar els coneixements adquirits i la seva capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seva àrea d'estudi. Ser capaços d'integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, inclogui reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis. Saber comunicar les seves conclusions, els coneixements i raons últimes que les sustenten a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats. Assolir les habilitats d'aprenentatge que permetin continuar estudiant d'una manera que haurà de ser en gran manera autodirigida o autònoma.
Resum: Alcanzar y comprender conocimientos que aporten una base para ser originales en el desarrollo y / o aplicación de ideas, a menudo en un contexto de investigación. Aplicar los conocimientos adquiridos y ser capaces de resolver problemas en entornos nuevos o poco conocidos dentro de contextos más amplios (o multidisciplinares) relacionados con su área de estudio. Ser capaces de integrar conocimientos y enfrentarse a la complejidad de formular juicios a partir de una información que, siendo incompleta o limitada, incluya reflexiones sobre las responsabilidades sociales y éticas vinculadas a la aplicación de sus conocimientos y juicios. Saber comunicar sus conclusiones, los conocimientos y razones últimas que las sustentan a públicos especializados y no especializados de un modo claro y sin ambigüedades. Alcanzar las habilidades de aprendizaje que permitan continuar estudiando de modo en gran medida autodirigido o autónomo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Geoinformació [4315985]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Geoinformació [1373]Català
6 p, 82.2 KB

Castellà
6 p, 82.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-06, darrera modificació el 2018-10-20   Favorit i Compartir