Anglès per a les ciències socials [101106]
Fernández-Montraveta, Ana
West Underhill, Lovell Margaret
Howes, Christina
Edwards, Nicholas John
Roig Mora, Arnau
Meyer, June
Gomez Layola, Ruth
Walker-Nolan, Lorne
Coll Alfonso, Mercè
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Título variante: English for the Social Sciences
Título variante: Inglés para las ciencias sociales
Fecha: 2018-19
Resumen: Millorar el nivell d'anglès, tant escrit com parlat, dels estudiants, per assolir un nivell B2 o de C1 segons el nivell d'entrada. Ser capaços de comprendre textos autèntics de dificultat mitjana del domini de la seva especialitat. Ser capaços de parlar sense errors de gramàtica bàsics i amb pronunciació correcta sobre temes d'interès en el camp de les ciències socials. Comprendre material audiovisual en diferents formats. Escriure assajos argumentatius sobre diferents temes relacionats amb els camps de la sociologia, la 1 Escriure assajos argumentatius sobre diferents temes relacionats amb els camps de la sociologia, la ciència política i les relacions internacionals. Organitzar les idees i el contingut d'un escrit de manera adequada i utilitzar les tècniques més comunes de la retòrica i el debat en el domini de les ciències socials.
Resumen: Improve students' use of English, both written and oral, to B2 or C1 level depending on the results of the placement test. Understand authentic texts of average difficulty on their domain. Talk about topics relevant to the field of social sciences without basic grammar mistakes and with accurate pronunciation. Understand audiovisual material in different formats relevant to the field of social sciences. 1 Understand audiovisual material in different formats relevant to the field of social sciences. Write argumentative essays on different topics related to the fields of sociology, political science and international relations. Organize ideas and content appropriately, and use the most common rethoric and debating techniques in the social sciences domain.
Resumen: Mejorar el nivel de inglés, tanto escrito como hablado, de los estudiantes, a un nivel B2 o de C1 según el nivel de entrada. Ser capaces de comprender textos auténticos de dificultad media del dominio de su especialidad. Ser capaces de hablar sin errores de gramática básicos y con pronunciación correcta sobre temas de interés en el campo de las ciencias sociales. Comprender material audiovisual en diferentes formatos. Escribir ensayos argumentativos sobre diferentes temas relacionados con los campos de la sociología, 1 Escribir ensayos argumentativos sobre diferentes temas relacionados con los campos de la sociología, la ciencia política y las relaciones internacionales. Organizar las ideas y el contenido de un escrito de forma adecuada y utilizar las técnicas más comunes de la retórica y el debate en el dominio de las ciencias sociales.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Ciència política i gestió pública [2500259] ; Sociologia [2500262] ; Relacions Internacionals [2503778]
Plan de estudios: Grau en Sociologia [1361] ; Grau en Ciència Política i Gestió Pública [1362] ; Grau en Relacions Internacionals [1404]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 89.5 KB

Anglès
7 p, 90.2 KB

Castellà
7 p, 89.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2024-04-06



   Favorit i Compartir