Metodologia de la Recerca [42477]
Pastor Martínez, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Research Methodology
Additional title: Metodología de Investigación
Date: 2018-19
Abstract: Es pretén oferir a l'estudiant un conjunt d'instruments metodològics i dogmàtics que li permetin desenvolupar, de forma ordenada i sistemàtica, un mètode de recerca de les normes jurídiques i de la seva aplicació a la realitat. Amb l'objecte de permetre que l'estudiant pugui avançar en la seva formació a través d'un eventual programa de doctorat s'examinessin les tècniques i recursos específics per investigar i produir resultats innovadors en l'àmbit de les relacions jurídic-laborals i de la protecció social.
Abstract: Se pretende ofrecer al estudiante un conjunto de instrumentos metodológicos y dogmáticos que le permitan desarrollar de forma ordenada y sistemática un método de investigación de las normas jurídicas y de su aplicación a la realidad. Con el objeto de permitir que el estudiante pueda avanzar en su formación a través de un eventual programa de doctorado se examinaran las técnicas y recursos específicos para investigar y producir resultados innovadores en el ámbito de las relaciones jurídico-laborales y de la protección social. La realización de tales objetivos se desarrollará fundamentalmente a través del comentario de lecturas básicas relativas al ámbito del Derecho del trabajo y de la Seguridad Social así como del estudio y análisis jurisprudencial.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Drets Sociolaborals [4313301]
Study plan: Màster Universitari en Drets Sociolaborals [1122]Català
4 p, 76.6 KB

Anglès
Versió reduïda
2 p, 60.1 KB

Castellà
5 p, 77.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-13, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir