Idioma i traducció C6 (italià) [101363]
Biosca Trias, Carles
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Título variante: Idioma y traducción C6 (italiano)
Fecha: 2018-19
Resumen: La funció de l'assignatura és desenvolupar la capacitat de resolució de problemes de traducció de textos semiespecialitzats de diversos camps d'especialitat. Es dedicaran tots els crèdits a Traducció. En acabar l'assignatura l'estudiant serà capaç de: Demostrar que posseeix els coneixements sobre els aspectes instrumentals i de documentació, i els problemes de contrastivitat de la combinació lingüística. Aplicar aquests coneixements per resoldre problemes de traducció de gèneres semiespecialitzats de diversos camps d'especialitat. Integrar coneixements per emetre judicis sobre qüestions relacionades amb la traducció de gèneres semiespecialitzats de diversos camps d'especialitat. Transmetre informació i idees, plantejar problemes i oferir solucions pel que fa la traducció de gèneres semiespecialitzats de diversos camps d'especialitat.
Resumen: La función de la asignatura es desarrollar la capacidad de resolución de problemas de traducción de textos semiespecializados de varios campos de especialidad. Se dedicarán todos los créditos a Traducción. Al finalizar la asignatura el estudiante será capaz de: Demostrar que posee los conocimientos sobre los aspectos instrumentales y de documentación, y los problemas de contrastividad de la combinación lingüística. Aplicar estos conocimientos para resolver problemas de traducción de géneros semiespecializados de varios campos de especialidad. Integrar conocimientos para emitir juicios sobre cuestiones relacionadas con la traducción de géneros semiespecializados de varios campos de especialidad. Transmitir información e ideas, plantear problemas y ofrecer soluciones en cuanto la traducción de géneros semiespecializados de varios campos de especialidad.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Traducció i Interpretació [2500249]
Plan de estudios: Grau en Traducció i Interpretació [822]Català
5 p, 73.1 KB

Castellà
5 p, 75.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir