La Gestió Professional de la Seguretat Social i dels Plans de Pensions en l'Empresa [42136]
Gala Durán, Carolina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Professional Social Security and Company Pension Plan Management
Títol variant: La Gestión Profesional de la Seguridad Social y de los Planes de Pensiones en la Empresa
Data: 2018-19
Resum: La matèria pretén una aproximació pràctica, crítica i de detall a qüestions d'actualitat en el terreny de la Seguretat Social i protecció social. Referent a això, la selecció de les temàtiques abordades en el mòdul es basa en un triple criteri. D'un costat, són seleccionades matèries objecte de reforma recent, a fi de facilitar als estudiants una actualització sobre els aspectes més destacables de les modificacions escomeses en l'ordenament jurídic. En segon lloc, es fa també recalcament en matèries que han estat objecte d'escassa atenció als programes de grau i que normalment mostren una certa complexitat, la qual cosa les fa més adequades per ser abordades en el Màster. Finalment, algunes sessions tracten sobre qüestions habitualment tractades a nivell de grau amb la pretensió d'oferir una perspectiva d'actualització jurisprudencial des d'una visió eminentment pràctica.
Resum: La materia pretende una aproximación práctica, crítica y de detalle a cuestiones de actualidad en el terreno de la Seguridad Social y protección social. A este respecto, la selección de las temáticas abordadas en el módulo se basa en un triple criterio. De un lado, son seleccionadas materias objeto de reforma reciente, a fin de facilitar a los estudiantes una actualización sobre los aspectos más destacables de las modificaciones acometidas en el ordenamiento jurídico. En segundo lugar, se hace también hincapié en materias que han sido objeto de escasa atención en los programas de grado y que normalmente muestran una cierta complejidad, lo que las hace más adecuadas para ser abordadas en el Máster. Finalmente, algunas sesiones tratan sobre cuestiones habitualmente tratadas a nivel de grado con la pretensión de ofrecer una perspectiva de actualización jurisprudencial desde una visión eminentemente práctica.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Drets Sociolaborals [4313301]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Drets Sociolaborals [1122]Català
4 p, 75.9 KB

Anglès
Versió reduïda
1 p, 57.6 KB

Castellà
4 p, 75.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir