Oceanografia [102824]
Soler Membrives, Anna
Garcia-Orellana, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Oceanography
Data: 2018-19
Resum: L'objectiu d'aquesta assignatura és proporcionar una formació de base en el coneixement del medi marí , que englobi aspectes de la física, la química i la geologia, així com de l'àmbit dels éssers vius i de les seves interrelacions. Es pretén que l'alumne tingui una visió general de l'estructura de l'ecosistema marí i la seva biodiversitat, introduint-lo en l'estudi dels casos més notables de la interacció de l'activitat de l'home sobre el medi marí per a que sigui capaç d'intuir-ne les seves conseqüències. L'enfocament intenta assolir un compromís entre l'anàlisi formal i la visió fenomenològica.
Resum: The objective of this subject is to provide a base training in the knowledge of the marine environment, which encompasses aspects of physics, chemistry and geology, as well as the field of living organisms and their interrelations. The aim for the student is to have an overview of the structure of the marine ecosystem and its biodiversity, introducing the students into the study of the most remarkable cases of the interaction of man's activity on the marine environment, and to be able to understand its consequences. The approach attempts to achieve a compromise between formal analysis and phenomenological vision.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès
Titulació: Ciències Ambientals [2501915]
Pla d'estudis: Grau en Ciències Ambientals [959]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 89.9 KB

Anglès
7 p, 87.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir