Catálogo del Museo de Arte Contemporáneo / papeletas de inventario por Francisco Guasch y Homs ; redacción y notas biográficas por Esteban Batlle Ametlió
Museu d'Art Contemporani de Barcelona (1925-1934)
Guasch y Homs, Francisco
Batlle Ametlió, Esteban
Junta de Museus de Barcelona

Imprint: Barcelona : Junta de Museos de Barcelona, 1926
Description: 301 p.; 20 cm
Abstract: Catàleg de les obres del dit Museu d'art contemporani de Barcelona editat l'any 1926. Presenta la part d'art contemporani de les col·lecions de la Junta de Museus que s'exposava aleshores al Palau de Belles Arts. Conté l'índex alfabètic dels artistes i l'índex dels quadres i escultures que hi ha al museu.
Abstract: Catalog of the works of the said Museum of Contemporary Art of Barcelona published in 1926. It presents the contemporary art part of the collections of the Junta de Museus that was exhibited then in the Palace of Fine Arts. It contains the alphabetical index of the artists and the index of the paintings and sculptures that are in the museum.
Abstract: Catálogo de las obras del dicho Museo de arte contemporáneo de Barcelona editado en 1926. Presenta la parte de arte contemporáneo de las colecciones de la Junta de Museus que se exponía entonces en el Palacio de Bellas Artes. Contiene el índice alfabético de los artistas y el índice de los cuadros y esculturas que hay en el museo.
Note: Títol a la coberta: Catálogo del Museo de Bellas Artes (arte contemporáneo)
Note: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Note: Localització de l'original: Universitat Autònoma de Barcelona
Rights: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Language: Castellà.
Additional title': Catálogo del Museo de Bellas Artes (arte contemporáneo)
Series: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Subject: Museu d'Art Contemporani de Barcelona (1925-1934) Catàlegs

https://ddd.uab.cat/record/194285


270 p, 76.9 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Books and collections > Books

 Record created 2018-07-13, last modified 2019-10-05   Favorit i Compartir