Ampliació de biologia cel·lular [100779]
Nogués Sanmiquel, Carme Nogués
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Advanced Cell Biology
Additional title: Ampliación de biología celular
Date: 2018-19
Abstract: L'assignatura d'Ampliació de Biologia Cel·lular, s'imparteix en el 1er semestre del 2on curs de la titulació de Biologia. És una assignatura específica del Grau de Biologia de la Facultat de Biociències. És una assignatura d'ampliació dels coneixements adquirits a l'assignatura de Biologia Cel·lular que s'imparteix al primer curs i que és l'assignatura bàsica. Objectius formatius de l'assignatura: 1) Conèixer les tècniques més emprades en el camp de la biologia cel·lular que no hagin estat descrites en altres assignatures obligatòries del grau. 2) Entendre la regulació del cicle cel·lular i la seva relació amb els processos de proliferació, mort cel·lular i càncer. Identificar les molècules implicades en els diferents processos (regulació cicle cel·lular, mort cel·lular i càncer) 3) Conèixer els mecanismes de senyalització intracel·lular, els components de la senyalització i les diferents vies de senyalització que utilitza la cèl·lula. 4) Integrar i aplicar els coneixements teòrics adquirits per entendre i resoldre problemes experimentals de Biologia Cel·lular.
Abstract: The subject of Advanced Cell Biology, is taught in the 1st semester of the 2nd year of the Biology degree. It is a specific subject of the Degree in Biology of the Faculty of Biosciences. It is a subject to extend the knowledge acquired in the subject of Cell Biology that is taught in the first year and that is a basic subject. Training objectives of the subject: 1) Know the techniques most used in the field of cell biology that have not been described in other compulsory subjects of the degree. 2) Understand the regulation of the cell cycle and its relation to the processes of proliferation, cell death and cancer. Identify the molecules involved in the different processes (regulation of cell cycle, cell death and cancer) 3) To know the mechanisms of intracellular signaling, the components of the signaling and the different signaling pathways used by the cell. 4) Integrate and apply the theoretical knowledge acquired to understand and solve experimental problems of Cell Biology.
Abstract: La asignatura de Ampliación de Biología Celular, se imparte en el 1er semestre del 2º curso de la titulación de Biología. Es una asignatura específica del Grado de Biología de la Facultad de Biociencias. Es una asignatura de ampliación de los conocimientos adquiridos en la asignatura de Biología Celular que se imparte en el primer curso y que es la asignatura básica. Objetivos formativos de la asignatura: 1) Conocer las técnicas más utilizadas en el campo de la biología celular que no hayan sido descritas en otras asignaturas obligatorias del grado. 2) Entender la regulación del ciclo celular y su relación con los procesos de proliferación, muerte celular y cáncer. Identificar las moléculas implicadas en los diferentes procesos (regulación ciclo celular, muerte celular y cáncer) 3) Conocer los mecanismos de señalización intracelular, los componentes de la señalización y las diferentes vías de señalización que utiliza la célula. 4) Integrar y aplicar los conocimientos teóricos adquiridos para entender y resolver problemas experimentales de Biología Celular.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Biologia [2500250]
Study plan: Grau en Biologia [812]Català
7 p, 89.7 KB

Anglès
6 p, 85.9 KB

Castellà
7 p, 86.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-20, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir