Laboratori integrat IV [100977]
Solé Cornellá, Antonio
Ferrer Miralles, Neus
Villagrasa Ramirez, Eduard
Linares Fernandez, Concepcion de
Vigues Frantzen, Nuria
Constenla Matalobos, Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Laboratory IV
Títol variant: Laboratorio integrado IV
Data: 2018-19
Resum: Es tracta d'una assignatura obligatòria, nuclear del Grau de Microbiologia, que introdueix als estudiants en l'ús d'un conjunt de tècniques microbiològiques per a l'estudi ecofisiològic in situ d'un ambient natural o artificial determinat i en un laboratori de Microbiologia. Els coneixements assolits en aquesta assignatura permetran a l'estudiant adquirir les competències d'altres d'assignatures pràctiques o teòriques que conformen el Grau de Microbiologia i que estan programades per a ser cursades simultàniament o amb posterioritat a aquesta. Els objectius formatius d'aquesta assignatura inclouen: 1. Estudiar i utilitzar diferents metodologies per a l'estudi ecofisiològic d'ecosistemes microbians. 1 1. Estudiar i utilitzar diferents metodologies per a l'estudi ecofisiològic d'ecosistemes microbians. 2. Elaboració i anàlisi de models experimentals de laboratori. 3. Aplicació de tècniques d'aïllament i recompte, de determinació de biomassa, de mesures d'activitat i de producció primària. 4. Integració de metodologies per a la caracterització de les comunitats microbianes (procariotes i eucariotes) que formen part d'un ecosistema determinat.
Resum: This is a compulsory subject, a nuclear course from the degree of Microbiology, which introduces students to the knowledge of different microbiological techniques to study in situ the ecophysiology in natural or artificial environments and in a microbiology laboratory. The achievement of the competencies of the course will allow students acquire new knowledge related to other practical and theoretical subjects simultaneously and subsequently coursed in the degree of Microbiology. The main objectives are: 1. Know and use different methodologies to study the microbial ecosystems physiology. 2. Elaborate and analysis of experimental models of the laboratory. 1 2. Elaborate and analysis of experimental models of the laboratory. 3. Apply methodologies related to counting and isolation of microorganisms, biomass determinations, microbial activity and primary production measurements 4. Integration of methodologies for the microbial community characterization (prokaryotes and eukaryotes) that form part of a specific ecosystem.
Resum: Se trata de una asignatura obligatoria, nuclear del Grado de Microbiología, que introduce a los estudiantes en el uso de un conjunto de técnicas microbiológicas para el estudio eco fisiológico in situ de un ambiente natural o artificial determinado y en un laboratorio de Microbiología. Los conocimientos adquiridos en esta asignatura permitirán al estudiante adquirir las competencias de otras asignaturas prácticas o teóricas que conforman el Grado de Microbiología y que están programadas para ser cursadas simultáneamente o con posterioridad a esta. Los objetivos formativos de esta asignatura incluyen: 1 Los objetivos formativos de esta asignatura incluyen: 1. Estudiar y utilizar diferentes metodologías para el estudio eco fisiológico de ecosistemas microbianos. 2. Elaboración y análisis de modelos experimentales de laboratorio. 3. Aplicación de técnicas de aislamiento y recuento, de determinación de biomasa, de medidas de actividad y de producción primaria. 4. Integración de metodologías para la caracterización de las comunidades microbianas (procariotas y eucariotas) que forman parte de un ecosistema determinado.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Microbiologia [2500502]
Pla d'estudis: Grau en Microbiologia [816]Català
9 p, 97.8 KB

Anglès
8 p, 93.1 KB

Castellà
9 p, 97.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-20, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir