Biologia i diversitat de fanerògames [100803]
Galbany Casals, Mercè
Sáez Gonyalons, Llorenç
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Biology and Diversity in Phanerogams
Títol variant: Biología y diversidad de fanerógamas
Data: 2018-19
Resum: Aquesta assignatura tracta aspectes bàsics relatius a la biologia i la diversitat dels Espermatòfits. El seu objectiu general és formar a l'alumnat en els principals aspectes teòrics i en els mètodes aplicables per la realització d'iniciatives de recerca o de gestió en l'àmbit de la inventariació de la biodiversitat. Els objectius concrets són el següents: (1) Proporcionar un marc científic que integri informacions de diverses disciplines científiques i permeti l'estudi de la diversitat de les plantes amb llavors. (2) Abordar l'estudi de la biodiversitat vegetal des d'una perspectiva evolutiva. (3) Conèixer els principals processos biològics, evolutius i ecològics que incideixen en la diversitat de les plantes amb llavors. (4) Donar uns coneixements sobre les característiques diferencials, diversitat, aspectes reproductius, biològics, ecològics i corològics, així com les aplicacions per part de l'espècie humana, de les principals famílies de plantes estudiades.
Resum: This course deals with basic aspects related to the biology and diversity of the Spermatophytes. Its general objective is to train the students in the main theoretical aspects and in the applicable methods in research or management initiatives in the field of the inventory of the biodiversity. The specific objectives are the following: (1) To provide a scientific framework that integrates information from various scientific disciplines and allows the study of the diversity of seed plants. (2) To addressing the study of plant biodiversity from an evolutionary perspective. (3) To understand the main biological, evolutionary and ecological processes that influence the diversity of seed plants. (4) To provide knowledge about the differential characteristics, reproductive, biological, ecological and corological aspects, as well as human applications, of the main families of studied plants.
Resum: Esta asignatura trata aspectos básicos relativos a la biología y la diversidad de los Espermatófitos. Su objetivo general es formar al alumnado en los principales aspectos teóricos y en los métodos aplicables para la realización de iniciativas de investigación o de gestión en el ámbito de la inventariación de la biodiversidad. Los objetivos concretos son los siguientes: (1) Proporcionar un marco científico que integre informaciones de diversas disciplinas científicas y permita el estudio de la diversidad de las plantas con semillas. (2) Abordar el estudio de la biodiversidad vegetal desde una perspectiva evolutiva. (3) Conocer los principales procesos biológicos, evolutivos y ecológicos que inciden en la diversidad de las plantas con semillas. (4) Dar unos conocimientos sobre las características diferenciales, diversidad, aspectos reproductivos, biológicos, ecológicos y corológicos, así como las aplicaciones por parte de la especie humana, de las principales familias de plantas estudiadas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Biologia [2500250]
Pla d'estudis: Grau en Biologia [812]Català
5 p, 84.9 KB

Anglès
5 p, 84.7 KB

Castellà
5 p, 86.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-20, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir