Pràctiques Externes [44068]
Kirchner Granell, Helena
Saña Seguí, Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Prácticas Externas
Date: 2018-19
Abstract: La finalitat del mòdul és realitzar tasques pràctiques en una institució o grup de recerca vinculades tan a projectes de recerca com a la difusió d'aquesta. Per aquest motiu s'han seleccionat una sèrie d'institucions, principalment museus i arxius però també centres de recerca o serveis públics relacionats amb la recerca en Prehistòria, Antiguitat i l'Edat mitjana i amb la gestió del patrimoni arqueològic, arquitectònic i documental. Els objectius concrets de les pràctiques són: a) Establir un contacte directe amb la pràctica de la recerca aplicada, en l'àmbit de l'arqueologia i l'estudi de la història antiga i medieval. b) Desenvolupar competències i habilitats per a l'exercici de la recerca. c) Conèixer el funcionament, la dinàmica de treball i les característiques de les institucions vinculades a la gestió del patrimoni històric. d) Aprendre a donar resposta a problemes deontològics propis de la pràctica professional en l'àmbit de la recerca històrica i arqueològica. e) Conèixer procediments pel desenvolupament de la carrera professional.
Abstract: La finalidad del módulo és realizar tareas prácticas en una intitución o grupo de investigación vinculados a proyectos de investigadicón así como a su difusión. Por este motivo, se han seleccionado una serie de instituciones, principalmente museos y archivos, pero también centros de investigación y servicios públicos relacionados con la investigación en Prehistoria, Antigüedad y Edad Media, y con la gestión del patrimonio arqueológico, arquitectónico y documental. Los objetivos concretos de las prácticas son: a) Establecer un contacto directo con la práctica de la investigación aplicada en los ámbitos de la arqueología y el estudio de la historia antigua y medieval. b) Desarrollar competencias y habilidades en el ejercicio de la investigación. c) Conocer el funcionamiento, la dinámica de trabajo y las características de las instituciones vinculadas a la gestión del patrimonio histórico. d) Aprender a dar respuesta a problemas deontológicos propios de la práctica profesional en el ámbito de la investigación histórica y arqueológica. e) Conocer procedimientos para el desarrollo de la carrera profesional.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Prehistòria, Antiguitat i Edat Mitjana [4313137]
Study plan: 1406 [1406]Català
7 p, 100.2 KB

Castellà
7 p, 99.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-27, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir