Conceptes Interdisciplinaris sobre Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social [43068]
Martí Sanz, Neus
Belmonte Soler, Jordina
Casellas Puigdemasa, María Antonia
Talens Peiró, Laura
Ariza Sole, Eduard
Boada Juncà, Martí
Martínez Gasol, Carlos
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Interdisciplinary Concepts on Environmental, Economic and Social Sustainability
Additional title: Conceptos Interdisciplinarios sobre Sostenibilidad Ambiental, Económica y Social
Date: 2018-19
Abstract: Aquest mòdul té per objectiu garantir la interdisciplinarietat dels estudis ambientals. Qualsevol problema mediambiental cal que sigui abordat, considerant aspectes naturals, econòmics i socials que garanteixin una solució sostenible per les generacions futures. D'aquesta manera es revisen els conceptes essencials dels tres àmbits que consta el Màster. També s'introdueixen els aspectes més nous, relacionats amb la investigació portada a terme a l'ICTA i als departaments col·laboradors. Finalment s'estudien els temes relacionats amb la comunicació i la divulgació científica. Es un mòdul dividit entre el primer i el segon semestre. Encara que la major càrrega docent, al ser un mòdul introductori, es situa en el primer semestre. 1 En el primer semestre es revisen els conceptes essencials de les tres especialitats que consta el màster i hi participen professors de les tres especialitats. On també s'inclou una sortida de camp de tres dies a Alinyà. Pel que, es un mòdul amb una participació docent considerable. Les classes del segon semestre es dediquen a temes relacionats amb la comunicació i la divulgació científica en relació al Treball Final de Máster (TFM). El format del TFM és el d'un article científic. Pel que es prepara als alumnes, com un exercici de la comunicació i la divulgació científica, en aquesta tasca.
Abstract: This module aims to ensure the interdisciplinarity of environmental studies. Every environmental issue must be tackled considering natural as well as economic and social aspects in order to guarantee a sustainable solution for future generations. This is why a review of the essential concepts related to the three itineraries of this Master's program is conducted. Altogether, new concepts related to ongoing research conducted at ICTA and partner Departments are introduced. Lastly, topics related to communication and academic diffusion are also to be studied. This is a module divided between the first and second semester. Nevertheless, as this is an introductory module, most part of the lectures is set in the first semester. In the first semester the core concepts related to each of the three itineraries are discussed, and lecturers from each of the specialties will take part in the presentations. In this semester a three day fieldwork excursion to Alinyà will be also conducted. This implies that this module contains a considerable workload. Lectures in the second semester are devoted to topics related to communication and academic diffusion, also 1 Lectures in the second semester are devoted to topics related to communication and academic diffusion, also related to the Master's Thesis. This is why students are trained in a practical exercise with this specific objective.
Abstract: Este módulo tiene por objetivo garantizar la interdisciplinariedad de los estudios ambientales. Cualquier problema medioambiental debe ser abordado considerando aspectos naturales, económicos y sociales que garanticen una solución sostenible para las generaciones futuras. Para ello se revisan los conceptos esenciales de los tres ámbitos que consta el Master. También se introducen los aspectos más novedosos, relacionados con la investigación llevada a cabo en el ICTA y los departamentos colaboradores. Así mismo se estudian los temas relacionados con la comunicación y la divulgación científica. Es un módulo dividido entre el primer y el segundo semestre. Aunque la mayor parte de la carga docente, al ser un módulo introductorio, se sitúa en el primer semestre. 1 En el primer semestre se revisan los conceptos esenciales de las tres especialidades que consta el máster y en él participan profesores de las tres especialidades. Se incluye una salida de campo de tres días en Alinyà. Es un módulo con una participación docente considerable. Las clases del segundo semestre se dedican a temas relacionados con la comunicación y la divulgación científica en relación al Trabajo Fin de Máster (TFM). El formato del TFM es el de un artículo científico. Por lo que se prepara a los alumnos en el ejercicio de la comunicación y la divulgación científica.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social [4313784]
Study plan: Màster Universitari en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social [1159]Català
10 p, 109.4 KB

Anglès
11 p, 112.0 KB

Castellà
11 p, 108.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-09-04, last modified 2020-08-08   Favorit i Compartir