Anàlisi i Gestió d'Espais Naturals [43054]
Pujantell Albos, Josep-Antoni
Maneja, Roser
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Analysis and Management of Natural Landscapes
Título variante: Análisis y Gestión de Espacios Naturales
Fecha: 2018-19
Resumen: Entendre el paisatge com a expressió d'història natural i història social. Metodologia per a la comprensió i anàlisi d'alguns exemples a Llatinoamèrica, Europa i la regió Mediterrània. Entendre els orígens de la conservació i dels Espais Naturals Protegits (ENP) des d'una perspectiva històrica, així com de les figures legislatives de protecció existents. S'estudiaran les eines de gestió dels ENP i de seguiment i conservació de la biodiversitat (in-situ i ex-situ), en el context del canvi global i de les seves implicacions socioecològiques. Mostrar criteris i eines analítiques i legals per a la diagnosi i l'avaluació de la gestió d'ENP.
Resumen: To understand the landscape as an expression of natural and social history. Methodological approach to understand and analyse examples in Latin America, Europe and the Mediterranean region. Comprehend a historical perspective on the conservation origins and Natural Protected Areas (NPA), as well as the existing legislative figures of protection. To study tools for management and biodiversity monitoring and conservation (in-situ, ex-situ) in Natural Protected Areas (NPA), in the context of global change and its socioecological implications. Explain criteria and analytical and legal tools for diagnosis and assessment of NPA management.
Resumen: Entender el paisaje como expresion de historia natural e historia social. Metodología de aproximación a la comprensión y análisis de algunos ejemplos en Latinoamérica, Europa y región Mediterránea. Comprender los orígenes de la conservación y de los Espacios Naturales Protegidos (ENP) desde una perspectiva histórica, así como de las figuras legislativas de protección existentes. Se estudiarán las herramientas de gestión de los ENP y de seguimiento y conservación de la biodiversidad (in-situ i ex-situ), en el contexto del cambio global y de sus implicaciones socioecológicas. Mostrar criterios y herramientas anlíticas y legales para la diagnosis y la evaluación de la gestión en ENP.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social [4313784]
Plan de estudios: Màster Universitari en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social [1159]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 89.9 KB

Anglès
6 p, 88.0 KB

Castellà
6 p, 90.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-09-04, última modificación el 2024-04-06



   Favorit i Compartir