Litigació Laboral [42472]
Sola Monells, Xavier
González Calvet, Jaume
Antras Puchal, Marc
Garcia, Enrique
Martin, Manuel Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Litigación Laboral
Date: 2018-19
Abstract: L'objectiu del mòdul és facilitar que l'alumnat del Máster adquireixi uns sòlids coneixements de tot allò relatiu a l'ordre jurisdiccional social des d'una perspectiva de coneixement pràctic de com funciona aquesta jurisdicció a la realitat quotidiana. A tal efecte, la elaboració de documents, la assistència a judicis, i el debat i discussió amb els professionals del dret social són peces bàsiques del procés d'aprenentatge pràctic d'aquest mòdul. El contingut inclou l'explicació del procés laboral ordinari, de diversos processos especials d'acord amb la seva importància (en especial el d'acomiadament) i dels recursos que poden interposar-se contra les decisions d'instància (en especial del recurs de súplica). Tot això, s'insisteix, des de l'apropament directe a la realitat del procés laboral.
Abstract: El objetivo del módulo es facilitar que el alumnado del Máster adquiera unos sólidos conocimientos de todo lo relativo al orden jurisdiccional social desde una perspectiva práctica. A estos efectos, la elaboración de documentos, el debate y la discusión con profesionales del derecho social son piezas básicas del proceso de aprendizaje de este módulo. El contenido incluye la explicación del proceso laboral ordinario, de diversos procesos especiales en función de su importancia (en especial el de despido) y de los recursos que pueden interponerse contra las decisiones de instancia (en especial el recurso de súplica).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Advocacia [4313312]
Study plan: Màster Universitari en Advocacia [1121]Català
4 p, 71.8 KB

Castellà
4 p, 71.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-09-07, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir