Litigació Civil [42471]
Gete-Alonso Calera, Ma. del Carmen
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Litigación Civil
Data: 2018-19
Resum: La finalitat que es persegueix és l'adquisició de les aptituds necessàries per preparar i dirigir un procés civil, en qualsevol de les seves modalitats, tant des de la posició d'actor com la de demandat. El mòdul de Litigació Civil es subdivideix, a efectes docents, en dos submòduls: - Litigació Civil 1 (Temes de Dret civil i de Dret mercantil) Coordinadora: Prof. Dra. Mª del Carmen Gete-Alonso y Calera. - Litigació Civil 2 (Dret processal civil) Coordinador: Prof. Dr. Manuel Jesús Cachón Cadenas. Cada submòdul s'organitza i es qualifica de manera independent i te un valor del 50%. La qualificació final de l'assignatura és la única del mòdul de Litigació Civil. És el resultat de la suma entre les notes obtingudes en els dos submòduls. En cada submòdul, per l'obtenció de la nota final es té en compte la nota obtinguda en l'avaluació continuada respectiva.
Resum: La finalidad que se persigue es la adquisición de las aptitudes necesarias para la preparar y dirigir un proceso civil, en cualquiera de sus modalidades y tanto desde la posición de actor como la de demandado. El módulo de Litigación Civil se subdivide, a efectos docentes, en dos submódulos: - Litigación Civil 1 (Temas de Derecho civil y de Derecho mercantil) Coordinadora: Prof. Dra. Mª del Carmen Gete-Alonso y Calera. - Litigación Civil 2 (Derecho procesal civil) Coordinador: Prof. Dr. Manuel Jesús Cachón Cadenas. Cada submódulo se organiza y se califica de manera independiente y tiene un valor del 50%. La calificación final de la asignatuara es una única nota del módulo de Litigación Civil. Es el resultado de la suma entre las notas de los dos submódulos. En cada submódulo, para la obtención de la nota final, se tiene en cuenta la nota obtenida en la evaluación continua respectiva.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Advocacia [4313312]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Advocacia [1121]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
12 p, 96.5 KB

Castellà
12 p, 96.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-09-07, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir