Perspectives Actuals de Recerca: de l'Acció a la Creació [43206]
Martínez Mínguez, María Lurdes
Morón Velasco, Mar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Título variante: Current Research Perspectives: from Action to Creation
Título variante: Perspectivas Actuales de Investigación: de la Acción a la Creación
Fecha: 2018-19
Resumen: Aquest mòdul és obligatori de l'especialitat d' Art, Cos i Moviment, i és optatiu de la resta d'especialitats. La configuració de la proposta es planteja a través de la interacció entre la psicomotricitat i les arts visuals. Es pretén exposar, analitzar, contrastar i reflexionar sobre diferents enfocaments conceptuals de recerca en els que partint de l'acció, el joc, l'experimentació i el moviment, s'arribi al pensament, la representació i la creació. Els blocs de contingut d'aquest mòdul es conformen a partir dels següents plantejaments: El cos, el joc i la psicomotricitat proporcionen i construeixen processos de creació integrals i globals a través de diverses formes d'expressió i comunicació dels múltiples llenguatges artístics. Els processos de creació integrals i globals s'enriqueixen quan es realitzen mitjançant estudis i projectes innovadors i inclusius d'intervencions educatives des de la interdisciplinarietat i la multidisciplinarietat. En aquest mòdul s'abastaran les següents temàtiques: Cos, joc i psicomotricitat Llenguatges artístics Procés de creació Projectes interdisciplinaris, innovadors i inclusius.
Resumen: This module is compulsory for the specialty of Art, Body and Movement, and the rest is optional specialty. The configuration of the proposal arises through the interaction between psychomotricity and visual arts. It aims to expose, analyze, compare and reflect on different conceptual approaches and research in which the basis of the action, play, experimentation and movement, thought is reached, representation and creation. Blocks content of this module is formed from the following approaches: The body, play and psychomotricity build and processes provide comprehensive and global creation through various forms of expression and communication of multiple artistic languages. The processes of comprehensive and global creation are enriched when performed through studies and projects innovative and inclusive educational interventions from interdisciplinary and multidisciplinary approach. This module will cover the following topics: Body, play and psychomotricity Artistic languages Creation Process interdisciplinary, innovative and inclusive Projects 1 interdisciplinary, innovative and inclusive Projects.
Resumen: Este módulo es obligatorio de la especialidad de Arte, Cuerpo y Movimiento, y es optativo del resto de especialidades. La configuración de la propuesta se plantea a través de la interacción entre la psicomotricidad y las artes visuales. Se pretende exponer, analizar, contrastar y reflexionar sobre diferentes enfoques conceptuales y de investigación en los que partiendo de la acción, el juego, la experimentación y el movimiento, se llegue al pensamiento, la representación y la creación. Los bloques de contenido de este módulo se conforman a partir de los siguientes planteamientos: El cuerpo, el juego y la psicomotricidad proporcionan y construyen procesos de creación integrales y globales a través de diversas formas de expresión y comunicación de los múltiples lenguajes artísticos. Los procesos de creación integrales y globales se enriquecen cuando se realizan mediante estudios y proyectos innovadores e inclusivos de intervenciones educativas desde la interdisciplinariedad y la multidisciplinariedad. En este módulo se abarcarán las siguientes temáticas: Cuerpo, juego y psicomotricidad Lenguajes artísticos Proceso de creación Proyectos interdisciplinarios, innovadores e inclusivos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Recerca en Educació [4313815]Català
5 p, 79.5 KB

Anglès
5 p, 79.1 KB

Castellà
6 p, 80.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-09-14, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir