Guia de govern local
Bonet Martí, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Govern i Polítiques Públiques)
Ubasart i González, Gemma (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Govern i Polítiques Públiques)
Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya

Publicación: Barcelona : Icaria editorial, 2010
Descripción: 168 pag.
Resumen: L'administració municipal representa l'ens públic més proper a la ciutadania, i com a tal, té una importància cabdal a l'hora de promoure, gestionar i coordinar polítiques i serveis claus per a la nostra vida quotidiana (educació, habitatge, urbanisme, comerç, serveis socials, subministraments, seguretat. . . ). Algunes d'aquestes polítiques i serveis són competència directa dels ajuntaments i altres es gestionen de forma coordinada amb d'altres nivells de l'administració (autonòmica i estatal). Sovint desconeixem com s'organitza i com funciona l'administració municipal, quines relacions manté amb la resta d'administracions, així com quines possibilitats tenim com a ciutadans i entitats d'incidir-hi i participar-hi. El nostre objectiu en elaborar aquesta guia ha estat apropar i fer accessible l'organització i el funcionament de l'administració municipal a les associacions i la ciutadania.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Colección: Biblioteca de recursos veïnals ; 3
Documento: Llibre
ISBN: 9788498882858

Adreça alternativa: http://www.icariaeditorial.com/libros.php?id=1156


168 p, 566.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias sociales y jurídicas > Institute of Government and Public Policy (IGOP)
Libros y colecciones > Libros

 Registro creado el 2018-09-19, última modificación el 2022-10-21



   Favorit i Compartir