Disseny i Metodologia de Projectes en Gestió de Fauna i Flora [42922]
Guardia Valle, Laia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Project Design and Methodology in Flora and Fauna Management
Additional title: Diseño y Metodología de Proyectos en Gestión de Fauna y Flora
Date: 2018-19
Abstract: Aquest mòdul ofereix un nexe d'unió entre la formació més teòrica i generalista que s'ofereix en els mòduls inicials del màster, per un costat, i la pràctica que suposa la realització del treball de fi de màster. Es tracta d'una formació supervisada per preparar a l'estudiant en un àmbit específic. En aquest cas, l'àmbit serà l'específic per als temes de gestió, conservació i avaluació de poblacions i comunitats -animals i vegetals o fúngiques- així com dels ecosistemes i dels espais naturals. Es tracta d'un treball realitzat amb la supervisió d'un director, l'objectiu del qual és que l'estudiant (1) s'integri en un grup d'investigació o de treball en l'àmbit corresponent; (2) es familiaritzi amb la literatura especialitzada en la temàtica del seu treball; (3) sigui capaç d'aportar solucions vàlides als problemes o incògnites que se li plantegin durant el disseny del seu treball final de màster; (4) elabori un disseny experimental complert que aplicarà en el seu treball final de màster; (5) planifiqui aquest treball de manera cronològicament coherent; i (6) conegui i aprengui a utilitzar correctament les metodologies, instruments i eines quantitatives que necessitarà per desenvolupar el treball Es pot dur a terme en les instal·lacions de la UAB, en qualsevol dels altres instituts que col·laboren directa o indirectament en el màster (CREAF, IRTA, CSIC, Diputació de Barcelona) o empreses (públiques o privades) o organismes públics que treballin en ambits relacionats amb el contingut del màster.
Abstract: This module offers a link between the most theoretical and general training that is offered in the initial modules of the master's degree, on the one hand, and the practice that involves the completion of the final master's degree. It is a supervised training to prepare the student in a specific field. In this case, the scope will be the specific one for the issues of management, conservation and evaluation of populations and communities - animal and vegetable or fungal - as well as ecosystems and natural spaces. This is a work carried out with the supervision of a director, whose purpose is that the students: (1) integrate into a research group or work in the corresponding field; (2) familiarize with specialized literature in the subject matter of their work; (3) be able to provide valid solutions to the problems or questions that arise during the design of their final master's degree; (4) Prepare a complete experimental design that will be applied in your final master's degree; (5) plan their work chronologically coherently; and (6) know and learn how to use the methodologies, tools and quantitative tools needed to develop the correctly their investigations. It can be carried out at the UAB facilities, in any of the other institutes that collaborate directly or indirectly in the master's degree (CREAF, IRTA, CSIC, Diputació de Barcelona) or companies (public or private) or public entities dealing in the any field related to the master's content. 1 2.
Abstract: Este módulo ofrece un nexo de unión entre la formación con estructura más teórica y generalista que se ofrece en los módulos del inicio del máster, por un lado, y la aplicación práctica que supone la elaboración de trabajo de fin de máster. Se trata de una formación supervisada para preparar al estudiante en un ámbito específico. En este caso el ámbito es específico para aspectos de la conservación, gestión y avaluación de poblaciones y comunidades -tanto animales como vegetales-, así como de los ecosistemas y los espacios naturales. Se trata de un trabajo individual realizado bajo la supervisión de un director cuyo objetivo es que el estudiante (1) se integre en un grupo de investigación o de trabajo en el ámbito correspondiente; (2) se familiarice con la literatura especializada en la temática de su trabajo; (3) sea capaz de aportar soluciones válidas a los problemas o incógnitas que se le planteen para el diseño del que será su trabajo de fin de máster; (4) elabore un diseño experimental completo que aplicará al que será su trabajo de fin de máster; (5) planifique este trabajo y lo distribuya de manera realista en el tiempo; y (6) conozca y aprenda a utilizar correctamente las metodologías, instrumentos y herramientas cuantititativas que necesitará para desarrollar dicho trabajo. Se puede llevar a cabo en las instalaciones de la UAB, en cualquiera de las otras instituciones que tradicionalmente colaboran directa o indirectamente en el máster (CREAF, IRTA, CSIC, Diputació de Barcelona) o en empresas (públicas o privadas) u organismos públicos que trabajen en el cualquier ámbito relacionado con el contenido del máster. 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat [4313774]
Study plan: Màster Universitari en Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat [1155]Català
3 p, 69.1 KB

Anglès
4 p, 69.6 KB

Castellà
3 p, 69.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-09-21, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir