Mapa de la gestió de projectes de l'Economia Social i Solidària
Duocastella Pla, Elisabet
Estapé Dubreuil, Glòria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Empresa)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Mapa de la gestión de proyectos de la Economía Social y Solidaria
Additional title: Social Economy and Project management map
Date: 2018
Description: 92 p.
Abstract: El propòsit del treball és el d'elaborar un mapa de la gestió de projectes de les entitats de l'economia social i solidària a Catalunya, mapa en el qual s'han de incloure els principals indicadors de la gestió de projectes per cada entitat. Una primera part del treball inclou un estudi de l'art amb la vinculació entre la gestió de projectes i l'economia social i solidària. Una segona part inclou la recopilació de les dades i anàlisis de les mateixes. Per concloure amb el mapa.
Abstract: El propósito del trabajo es el de elaborar un mapa de la gestión de proyectos de las entidades de la economía social y solidaria en Catalunya, mapa en el que se incluirán los principales indicadores de la gestión de proyectos para cada entidad. La primera parte del trabajo incluye un estudio del arte entre la vinculación de la gestión de proyectos y la economía social y solidaria. La segunda parte incluye la recopilación de los datos recopilados y el análisis de los mismos. Para concluir con el mapa.
Abstract: The work purpose is to create a map of the social economy entities and project management at Catalonia, the map will include the main project management performance indexes for each entity. The first part includes a state of the art between social economy and project management. The second part includes all the data collected and their analysis. The last part includes the map.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social [3780]
Study plan: Postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social [3780]
Document: masterThesis
Subject: Gestió de projectes ; Economia Social i Solidària ; Projectes92 p, 5.7 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations

 Record created 2018-12-13, last modified 2020-06-10   Favorit i Compartir