Las levaduras en los alimentos : ¿buenas amigas, peores enemigas? - Peinado, J. M. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología) ; De Silóniz, M. I. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología) ; Wrent, P. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología) ; Rivas, E. M. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología) ; Gil de Prado, E. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología) ; Esteban, O. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología) ; Vera, J. F. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
 
Comments (0) | Reviews (0)
Be the first to review this document.

Add review

Rate this article:
Give a title to your review:
Write your review:
Note: you have not defined your nickname.
N/D will be displayed as the author of this comment.