Gastronomia i Enologia [103779]
García Victorino, José Luis
Calaf Ferre, Roger

Fecha: 2018-19
Resumen: Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Plan de estudios: Grau en Direcció Hotelera
Documento: Objecte d'aprenentatge



10 p, 261.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-02-04, última modificación el 2023-02-09



   Favorit i Compartir