Home > Course materials > Course guides > Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària |
Date: | 2018-19 |
Abstract: | Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. 3. Conèixer i entendre els processos i tècniques que permeten conservar els aliments. 4. Conèixer i comprendre els conceptes i premisses bàsiques dins de l'àmbit de la higiene i seguretat alimentària. 08. 03. 001 1 Rev. :1 5. Identificar els principals perills biòtics I abiòtics que poden vehicular-se a través de la cadena alimentaria. 6. Conèixer els orígens dels processos de transmissió alimentària, la seva epidemiologia i els factors contribuents. 7. Analitzar i identificar els principals factors contribuents en els brots de toxiinfeccions alimentàries. 8. Comprendre la importància de la neteja i desinfecció en la reducció dels riscos d'origen alimentari. 9. Dissenyar i implementar sistemes de control I prevenció en seguretat alimentaria. 10. Dissenyar i aplicar els sistemes d'autocontrol (APPCC) en els establiments dedicats a la restauració col·lectiva. |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Language: | Català |
Study plan: | Grau en Direcció Hotelera |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
9 p, 251.9 KB |