Organització Hotelera i Atenció al Client [103754]
Oller Nogués, Jordi

Data: 2018-19
Resum: A final del curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Diferenciar els conceptes de producció i servucció i les seves implicacions per les empreses turístiques. 2. Conèixer com gestionar la participació del client en la creació de serveis 3. Conèixer el principals generadors de conflictes dins la gestió de serveis 4. Modelitzar sistemes de respostes adequats davant de conflictes 5. Conèixer les principals funcions dels sistemes de gestió de la relació amb clients: Customer Relationship Management (CRM) 6. Modelitzar la integració dels sistemes CRM amb el model de negoci de l'empresa. 7. Valorar com las noves tecnologies i la multiculturalitat poden afectar la gestió del servei i l'atenció del client. 8. Modelitzar un sistema organitzatiu capaç de recollir informació del client i personalitzar els serveis oferts en un entorn multicultural i tecnològicament avançat. 9. Aplicar l'instrumental metodològic, reflexiu i crític en anàlisi d'una empresa turística en relació a les seves actuacions de gestió de serveis i atenció al client 10. Demostrar que ha adquirit una capacitat de comunicació verbal i escrita correcta. 11. Aplicar correctament el programa informàtic del Power Point per a articular un discurs expositiu i argumentatiu. 12. Aplicar les funcionalitats bàsiques d'eines informàtiques relacionades amb la gestió de serveis i atenció al client.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Pla d'estudis: Grau Direcció Hotelera
Document: Objecte d'aprenentatge



9 p, 242.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-02-04, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir