El uso de la explicación en una receta de cocina científica
Solsona i Pairó, Núria (IES Josep Pla (Barcelona, Catalunya))
Izquierdo i Aymerich, Mercè ![ORCID Identifier](/img/uab/orcid.ico)
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals)
Date: |
2003 |
Abstract: |
La elaboración de un texto nombrado por el alumnado "Una receta de cocina científica" permite analizar la capacidad de elaborar explicaciones de los cambios químicos por el alumnado. Se estudiaron los tipos de explicaciones del cambio químico y la estructura de los textos. El artículo muestra las conclusiones e implicaciones didácticas del estudio. |
Rights: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. ![Creative Commons](/img/licenses/by-nc-sa.ico) |
Language: |
Castellà |
Document: |
Article ; recerca ; Versió publicada |
Published in: |
Investigación en la escuela, Núm. 49 (2003) , p. 79-88, ISSN 0213-7771 |
Adreça alternativa: https://revistascientificas.us.es/index.php/IE/article/view/7601
The record appears in these collections:
Articles >
Research articlesArticles >
Published articles
Record created 2019-02-13, last modified 2021-09-12