Àlgebra I [100143]
Antoine Riolobos, Ramon
Ara Bertrán, Pere
Cedó Giné, Ferran
Moncasi Solsona, Jaume
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Algebra I
Additional title: Álgebra I
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura és la primera part d'un conjunt de dues assignatures dedicades a aspectes d'Àlgebra del Grau de Física. L'objectiu principal de l'assignatura és dotar l'estudiant d'unes eines algebraiques (es consolidaran en la segona part) necessàries per entendre la resta d'assignatures de la llicenciatura. Un altre objectiu, no menys important que l'anterior, és formar l'estudiant en el pensament deductiu, de manera que sigui després capaç de aprendre a utilitzar altres eines matemàtiques no ensenyades explícitament al grau.
Abstract: This subject is the first part of a set of two subjects dedicated to aspects of Algebra of the Degree in Physics. The main objective of the subject is to provide the student with algebraic tools (they will be consolidated in the second part) necessary to understand the rest of the subjects of the degree. Another objective, no less important than the previous one, is to train the student in deductive thinking, so that later he is able to learn to use other mathematical tools not explicitly learned in the degree.
Abstract: Esta asignatura es la primera parte de un conjunto de dos asignatura dedicadas a aspectos de Álgebra del Grado de Física. El objetivo principal de la assignatura es dotar al estudiante de herramientas algebraicas (se consolidaran en la segunda parte) necesarias para entender el resto de asignaturas de la licenciatura. Otro objetivo, no menos importante que el anterior, es formar al estudiante en el pensamiento deductivo, de forma que luego se capaz de aprender a utilizar otras herramientas matemáticas no aprendidas explícitamente en el grado.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Física [2500097]
Study plan: Grau en Física [1281]Català
4 p, 117.6 KB

Anglès
4 p, 116.0 KB

Castellà
4 p, 117.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-06-21, last modified 2019-07-19   Favorit i Compartir