Introducció al Dret [102125]
Berdie Muro, Elena
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Introduction to Law
Additional title: Introducción al Derecho
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura de Dret, de caràcter bàsic, es troba ubicada al primer semestre de primer curs, ja que degut al seu clar caràcter instrumental, els seus coneixements són necessaris per a una adequada comprensió d'altres assignatures com: Dret Mercantil, Tributació, Comptabilitat de societats, Dret bancari i d'assegurances que es cursen a segon i tercer curs respectivament. Es consideren objectius formatius els següents: Contextualitzar el Dret Mercantil a la societat present i futura i respecte a d'altres sectors de la realitat com l'economia i la sociologia. Comprendre el seu abast nacional, comunitari i internacional. Conèixer i aplicar els principis i normes essencials del Dret Mercantil. Proporcionar a l'alumne uns coneixements bàsics i imprescindibles per a la comprensió adequada de les disciplines del Dret Empresarial Donar una visió global del Dret Mercantil en especial d'aquelles qüestions més afins a la comptabilitat i a les finances. Entendre la lògica dels raonaments jurídics. Adequar la gestió a la normativa legal aplicable a l'empresa, el comerç i la indústria.
Abstract: La asignatura de Derecho, de carácter básico, se encuentra ubicada en el primer semestre de primer curso, ya que dado su claro carácter instrumental, sus conocimientos son necesarios para una adecuada comprensión de otras asignaturas como: Derecho Mercantil, Tributación, Contabilidad de sociedades, Derecho Bancario y asegurador que se cursan en segundo y tercero respectivamente. Se consideran objetivos formativos los siguientes: Contextualizar el Derecho Mercantil en la sociedad presente y futura respecto a otros sectores de la realidad como la economía y la sociología. Comprender su alcance nacional, comuntario e internacional. Conocer y aplicar los principios y normas esenciales del Derecho Mercantil. Proporcionar al alumno unos conocimientos básicos e imprescindibles para la adecuada comprensión de las disciplinas de Derecho Empresarial. Dar una visión global del Derecho Mercantil, en especial de aquellas cuestiones más afines a la contabilidad y a las finanzas. Entender la lógica de los razonamientos jurídicos. Adecuar la gestión a la normativa legal aplicable a la empresa, el comercio y la industria.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Comptabilitat i Finances [2501231]
Study plan: Grau en Comptabilitat i Finances [947]Català
6 p, 108.5 KB

Anglès
6 p, 106.8 KB

Castellà
6 p, 107.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir