Economia Espanyola [102320]
Matas Prat, Anna
Cals Güell, Joan
Oliver Alonso, Josep
Trullén Thomas, Joan
Asensio Ruiz de Alda, Javier
Roca Florido, Alberto
Poveda Martinez, Maria Carmen
Rodríguez Carpio, Antoni
Sala Lorda, Héctor
García López, Miguel Àngel
Francés Tudel, Gemma
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Spanish Economy
Additional title: Economía Española
Date: 2019-20
Abstract: Es tracta d'una assignatura de caràcter obligatori del segon curs, primer semestre. Té per objectiu principal el coneixement de l'economia actual d'Espanya. Combina la informació sobre l'evolució recent i el present de l'economia espanyola amb la del context internacional i amb l'anàlisi del comportament de les principals variables macroeconòmiques i de la política econòmica. El seu temari inicia els estudiants en el coneixement i la interpretació de la realitat econòmica mitjançant la utilització de la teoria econòmica més elemental i els instruments analítics propis de l'economia aplicada. En aquelles lliçons del programa on sigui rellevant s'inclourà l'anàlisi des de la perspectiva de gènere Els objectius formatius de l'assignatura són els següents: 1 Els objectius formatius de l'assignatura són els següents: 1. Contribuir a desvetllar el interès dels alumnes per a l'estudi de l'economia. 2. Conèixer el funcionament de l'economia, els mercats i les institucions econòmiques. 3. Aplicar l'anàlisi econòmica a realitats concretes. 4. Entendre empíricament els dilemes econòmics. 5. Valorar la dimensió social de l'economia i la seva relació amb el benestar. 6. Demostrar l'adquisició dels coneixements a través de l'expressió escrita, el foment de la capacitat comunicativa i la identificació de la informació rellevant en els diversos àmbits.
Abstract: Se trata de una asignatura de carácter obligatorio del segundo curso, primer semestre. Tiene por objetivo principal el conocimiento de la economía actual de España. Combina la información sobre la evolución reciente, el presente de la economía española y el contexto internacional con el análisis del comportamiento de las principales variables macroeconómicas y de la política económica. Su temario introduce a los estudiantes en el conocimiento y la interpretación de la realidad económica mediante la utilización de la teoría económica básica y los instrumentos analíticos propios de la economía aplicada. En las lecciones del programa donde sea relevante se incluirá el análisis desde la perspectiva de género Los objetivos formativos de la asignatura son los siguientes: 1 Los objetivos formativos de la asignatura son los siguientes: 1. Contribuir a despertar el interés de los alumnos por el estudio de la economía. 2. Conocer el funcionamiento de la economía, los mercados y las instituciones económicas. 3. Aplicar el análisis económico a realidades concretas. 4. Entender empíricamente los dilemas económicos. 5. Valorar la dimensión social de la economía y su relación con el bienestar. 6. Demostrar la adquisición de los conocimientos a través de la expresión escrita, el fomento de la capacidad comunicativa y la identificación de la información relevante en los distintos ámbitos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Economia [2501573] ; Administració i Direcció d'Empreses [2501572]
Study plan: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952]Català
6 p, 110.5 KB

Anglès
6 p, 112.1 KB

Castellà
7 p, 110.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-08-30   Favorit i Compartir