Llenguatges i contextos II [103700]
Garriga Escribano, Cecilio
Prats Carreras, Sònia
Oliver del Olmo, Sonia
Borras Comes, Joan Manel
García Rodríguez, Joseph
Prat Sabater, Marta
Gutierrez Gonzalez, Yurena Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Título variante: Languages and Contexts II
Título variante: Lenguajes y contextos II
Fecha: 2019-20
Resumen: Aquesta assignatura és una de les primeres que troben els alumnes en la matèria «Ensenyament i aprenentatge de les llengües», i proporciona uns coneixements que serviran de fonament per a les altres assignatures. Objectius: Oferir una perspectiva àmplia dels coneixements implicats en l'ús i l'aprenentatge 1 Oferir una perspectiva àmplia dels coneixements implicats en l'ús i l'aprenentatge de la llengua castellana i anglesa. Afavorir la col·laboració dels docents de les dues llengües en la consecució dels objectius de formació lingüística. Ajudar a desenvolupar estratègies per a continuar aprenent de manera autònoma fora de l'aula. Comprendre textos del currículum d'Educació Primària en llengua anglesa.
Resumen: Esta asignatura es una de las primeras que cursan los alumnos en la materia «Enseñanza y aprendizaje de las lenguas», y proporciona unos conocimientos que servirán fundamentalmente para las demás asignaturas. Objetivos: Ofrecer una perspectiva amplia de los conocimientos implicados en el uso y aprendizaje de la lengua castellana e inglesa. Favorecer la colaboración de los docentes en las dos lenguas en la consecución 1 Favorecer la colaboración de los docentes en las dos lenguas en la consecución de los objetivos de formación lingüística. Ayudar a desarrollar estrategias para continuar aprendiendo de manera autónoma fuera del aula. Comprender textos del currículo de Educación Primaria en lengua inglesa.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Educació Primària [2500798]
Plan de estudios: Grau en Educació Primària [896]Català
6 p, 111.0 KB

Anglès
6 p, 110.4 KB

Castellà
6 p, 126.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-05, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir