Instruments d'Administració i Gestió Pública [41257]
Blanco Fillola, Ismael Iván
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Additional title: Instruments for Public Administration and Management
Additional title: Instrumentos de Administración y Gestión Pública
Date: 2019-20
Abstract: L'estudiant al finalitzar el mòdul: - Sabrà manejar els instruments bàsics de planificació, elaboració, execució i control pressupostaris. - Sabrà comprendre i aplicar les noves tècniques de gestió pressupostària - Sabrà comprendre i realitzar les operacions de la comptabilitat pública i analitzar els indicadors comptables i financers - Sabrà avaluar la situació econòmica i financera d'una administració pública a partir de la informació comptable i pressupostària. - Sabrà comprendre i realitzar les operacions de contractació i de compres de les administracions públiques - Sabrà definir i aplicar els indicadors bàsics de gestió pública - Sabrà comprendre i aplicar el marketing públic i els principals instruments i indicadors de gestió de la qualitat - Sabrà entendre els mecanismes de control pressupostari.
Abstract: El estudiante al finalizar el Módulo: - Sabrá manejar a los instrumentos básicos de planificación, elaboración, ejecución y control presupuestarios. - Sabrá comprender y aplicar las nuevas Técnicas de gestión Presupuestaria - Sabrá Comprender y realizar las operaciones de la contabilidad pública y analizar los indicadores contables y financieros - Sabrá evaluar la situación económica y financiera de una administración pública a partir de la información contable y presupuestaria. - Sabrá comprender y realizar las operaciones de contratación y de compras de las Administraciones Públicas - Sabrá definir y aplicar a los indicadores básicos de gestión pública - Sabrá comprender y aplicar el marketing público y a los principales instrumentos e indicadores de gestión de la calidad - Sabrá entender los mecanismos de control presupuestario 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Gestió Pública [4313500]
Study plan: Màster Universitari en Gestió Pública [1119]Català
9 p, 132.5 KB

Anglès
9 p, 114.3 KB

Castellà
10 p, 116.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir