Entrenament en Habilitats Bàsiques de Psicòleg General Sanitari [43418]
de la Osa Chaparro, Nuria
Edo Izquierdo, Silvia
Rovira Faixa, Tatiana
Lacalle Sistere, Montserrat
Mora Martínez, Martín
Adam Torres, Gloria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Basic Skills Training for General Health Psychologist
Additional title: Entrenamiento en Habilidades Básicas de Psicólogo General Sanitario
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu d'aquest mòdul és l'entrenament en les habilitats professionales bàsiques que ha de dominar qualsevol psicòleg general sanitari. Aquestes són fonamentalment de interacció directa amb els usuaris, tant en situacions diádiques com de grup (comunicació, resolució de conflictes, facilitació de la confiança i la cooperación, etc. ), així com amb d'altres professionals (treball en equip i en grups multidisciplinars). Aixímateix s'aportaran els coneixements i s'entrenaran les habilitats necessàries per al maneig d'entrevistes en l'àmbit sanitari i les habilitats relatives a la redacció d'informes psicològics. Tambén es desenvoluparan les habilitats relacionades amb l'ús de les tecnologies de la informació y la documentació en la tasca professional.
Abstract: El objetivo de este módulo es el entrenamiento en las habilidades profesionales básicas que ha de dominar cualquier Psicólogo General Sanitario. Estas son fundamentalmete de interaciion directa en situaciones tanto diádicas como de grupo (comunicación, resolución de conflictos, facilitación de la confianza y la cooperación, etc. ), así como con otros profesionales (trabajo en equipo y en grupos multidisciplinares). Asimismo, se aportaran los conocimientos y se entrenaran las habilidades necesarias para el manejo de entrevistas en el ámbito sanitario y las habilidades relativas a la redacción de informes psicológicos. Tambien se desarrollaran las habilidades relacionadas con el uso de las tecnologías d ela información y la documentación en la tarea profesional.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Psicologia General Sanitària [4314949]
Study plan: Màster Universitari en Psicologia General Sanitària [1272]Català
4 p, 104.5 KB

Anglès
4 p, 101.8 KB

Castellà
5 p, 103.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir