Treball de fi de grau [100631]
Amores, Montserrat
Machuca Ayuso, María Jesús
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: Degree Project
Título variante: Trabajo de fin de grado
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu formatiu únic és la realització i la presentació d'un treball acadèmic, de síntesi, aplicat a qualsevol de les matèries del grau o a la seva interrelació. En aquest treball s'inclouen dues activitats formatives: 1. La realització d'un treball escrit sobre un tema concret en el marc de les matèries incloses en el Pla d'estudis del grau. El text escrit del TFG ha de contenir, segons l'acordat entre el tutor i l'estudiant, el plantejament d'un marc teòric, un estat de la qüestió realitzat a partir de la recerca bibliogràfica, els criteris de selecció dels materials analitzats, l'anàlisi crítica i un apartat de conclusions. 2. La defensa oral i pública del treball davant d'un tribunal constituït específicament per a aquesta finalitat. 1.
Resumen: El objetivo formativo único es la realización y la presentación de un trabajo académico, de síntesis, aplicado a cualquiera de las materias del grado o a su interrelación. En este trabajo se incluyen dos actividades formativas: 1. La realización de un trabajo escrito sobre un tema concreto en el marco de las materias incluidas en el Plan de estudios del grado. El texto escrito del TFG debe contener, según lo acordado entre el tutor y el estudiante, el planteamiento de un marco teórico, un estado de la cuestión realizado a partir de la búsqueda bibliográfica, los criterios de selección de los materiales analizados, el análisis crítico y un apartado de conclusiones. 2. La defensa oral y pública del trabajo ante un tribunal constituido específicamente para esa finalidad.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Llengua i Literatura Espanyoles [2500248]
Plan de estudios: Grau en Llengua i Literatura Espanyoles [808]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
17 p, 138.1 KB

Anglès
17 p, 137.0 KB

Castellà
17 p, 137.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir