Biologia i diversitat de les fanerògames [100841]
Galbany Casals, Merce
Sáez Gonyalons, Llorenç
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Biology and Diversity in Phanerogams
Additional title: Biología y diversidad de las fanerógamas
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura tracta aspectes bàsics relatius a la biologia i la diversitat dels Espermatòfits. El seu objectiu general és formar a l'alumnat en els principals aspectes teòrics i en els mètodes aplicables per la realització d'iniciatives de recerca o de gestió en l'àmbit de la inventariació de la biodiversitat. Els objectius concrets són el següents: (1) Proporcionar un marc científic que integri informacions de diverses disciplines científiques i permeti l'estudi de la diversitat de les plantes amb llavors. (2) Abordar l'estudi de la biodiversitat vegetal des d'una perspectiva evolutiva. (3) Conèixer els principals processos biològics, evolutius i ecològics que incideixen en la diversitat de les plantes amb llavors. (4) Donar uns coneixements sobre les característiques diferencials, diversitat, aspectes reproductius, biològics, ecològics i corològics, així com les aplicacions per part de l'espècie humana, de les principals famílies de plantes estudiades.
Abstract: Esta asignatura trata aspectos básicos relativos a la biología y la diversidad de los Espermatófitos. Su objetivo general es formar al alumnado en los principales aspectos teóricos y en los métodos aplicables para la realización de iniciativas de investigación o de gestión en el ámbito de la inventariación de la biodiversidad. Los objetivos concretos son los siguientes: (1) Proporcionar un marco científico que integre informaciones de diversas disciplinas científicas y permita el estudio de la diversidad de las plantas con semillas. (2) Abordar el estudio de la biodiversidad vegetal desde una perspectiva evolutiva. (3) Conocer los principales procesos biológicos, evolutivos y ecológicos que inciden en la diversidad de las plantas con semillas. (4) Dar unos conocimientos sobre las características diferenciales, diversidad, aspectos reproductivos, biológicos, ecológicos y corológicos, así como las aplicaciones por parte de la especie humana, de las principales familias de plantas estudiadas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Biologia Ambiental [2500251]
Study plan: Graduat o Graduada en Biologia ambiental [813]Català
5 p, 106.8 KB

Anglès
5 p, 106.1 KB

Castellà
5 p, 106.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-02-29   Favorit i Compartir