Geografia urbana [101578]
Muñoz Ramírez, Francesc
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Urban Geography
Títol variant: Geografía urbana
Data: 2019-20
Resum: Els objectius es refereixen a tres aspectes principals en relació amb l'espai urbà: - Descripció, explicació i anàlisi de la morfologia urbana i de les funcions urbanes associades a partir de l'estudi de diferents moments històrics concrets amb especial atenció al moment actual. - Explicació general de la relació entre l'anàlisi de la ciutat i l'anàlisi de les dinàmiques territorials associades al procés d'urbanització a partir del tractament d'informacions de tipus divers i referides a qüestions econòmiques, tecnològiques, polítiques, socials i culturals responsables de l'evolució urbana i territorial. - Introducció als principals processos de canvi pel que fa a la ciutat i els espais urbans i metropolitans actuals amb especial atenció als resultats, impactes i conseqüències d'ordre divers derivades d'aquestes transformacions urbanes.
Resum: Los objetivos se refieren a tres ideas principales referidas a la geografia urbana y al hecho urbano de manera concreta: - Descripcion, explicacion y analisis de la morfologia urbana y de las funciones urbanas asociadas a partir del estudio de diferentes momentos historicos concretos y con especial atencion al momento actual. - Explicacion general de la relacion entre el analisis de la ciudad y el analisis de las dinamicas territoriales asociadas al proceso de urbanizacion a partir del tratamiento de informaciones de tipo diverso y referidas a cuestiones economicas, tecnologicas, politiacs, sociales y culturales responsables de la evolucion urbana y territorial. - Introduccion a los principales procesos de cambio en relacion con la ciudad y los espacios urbanos y metropolitanos actuales, con especial atencion a los resultados, impactos y consecuencias de orden diverso derivados de estas transfromaciones urbanas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Geografia i Ordenació del Territori [2501002]
Pla d'estudis: Grau en Geografia i Ordenació del Territori [824] ; Grau en Geografia i Ordenació del Territori [826]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 113.0 KB

Anglès
6 p, 112.1 KB

Castellà
6 p, 109.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir