Metodologia científica i bioestadística [101820]
Feijoo Cid, Maria
García Sierra, Rosa
Navarro Giné, Albert
Manresa Domínguez, Josep Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Scientific Methodology and Biostatistics
Additional title: Metodología científica y bioestadística
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura conté la formació bàsica en metodologia científica i bioestadística de la titulació. Els professionals d'infermeria quan exerceixen la seva professió, s'enfronten a un conjunt de situacions-problema, en les que posen a prova les seves capacitats (selecció d'informació, organització del raonament, distinció entre lo fonamental i lo accessori, interpretació estadística dels problemes de salut . . . ). La finalitat és estructurar un pensament crític i reflexiu que permeti la lectura crítica de la investigació en ciències de la salut i l'anàlisi dels problemes de salut utilitzant l'estadística per promoure una pràctica infermera d'excel·lència . L'assignatura planteja els coneixements i habilitats fonamentals per aplicar en la realització del treball fi de grau.
Abstract: Esta asignatura contiene la formación básica en metodología científica y bioestadística de la titulación. Los profesionales de enfermería, cuando ejercen su profesión, se enfrentan a un conjunto de situaciones-problemas que ponen a prueba sus capacidades (selección de información, organización del razonamiento, distinción entre lo fundamental y lo accesorio, interpretación estadística de los problemas de salud, etc. ). La finalidad es estructurar un pensamiento crítico y reflexivo que permita la lectura crítica de la investigación en ciencias de la salud y el análisis de los problemas de salud utilizando la estadística para promover una práctica enfermera de excelencia. La asignatura plantea los conocimientos y habilidades fundamentales a aplicar en la realización del trabajo de finalización de grado.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Infermeria [2500891]
Study plan: Grau en Infermeria [830]Català
4 p, 104.8 KB

Anglès
4 p, 103.3 KB

Castellà
4 p, 103.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-12-13   Favorit i Compartir