Immunologia [101932]
Martí Ripoll, Mercè
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Immunology
Additional title: Inmunología
Date: 2019-20
Abstract: Objectius de l'assignatura: Al final de curs, els alumnes hauran de: - conèixer els components del sistema immunitari: molècules, cèl·lules i òrgans limfoides. - comprendre la resposta immunitària innata i adaptativa, humoral i cel lular; les fases de la resposta immunitària i la regulació i homeòstasi del sistema immunitari. - conèixer la comunicació entre components del sistema immunitari a travès del tràfic sanguini i limfàtic; i la localització anatòmica de la resposta immunitària. - aplicar els coneixements de la resposta immunitària en infeccions per virus, bacteris, protozous, helmints i fongs. - conèixer les tècniques immunològiques cel. lulars i moleculars aplicables als diferents sistemes biològics. - saber aplicar les reaccions del sistema immunitari i la seva especificitat a l'estudi de biomolècules, al diagnòstic, a les vacunes i a la immunoteràpia. - conèixer els fonaments bàsics de la immunopatologia.
Abstract: Objetivos de la asignatura: Al final de curso, los alumnos deberán: - conocer los componentes del sistema inmunitario: moléculas, células y órganos linfoides. - comprender la respuesta inmunitaria innata y adaptativa, humoral y celular; las fases de la respuesta inmunitaria y la regulación y homeostasis del sistema inmunitario. - conocer la comunicación entre componentes del sistema inmunitario a través del tráfico sanguíneo y linfático; y la localización anatómica de la respuesta inmunitaria. - aplicar los conocimientos de la respuesta inmunitaria en infecciones por virus, bacterias, protozoos, helmintos y hongos. - conocer las técnicas inmunológicas celulares y moleculares aplicables a los diferentes sistemas biológicos. - saber aplicar las reacciones del sistema inmunitario y su especificidad en el estudio de biomoléculas, el diagnóstico, las vacunas y la inmunoterapia. - conocer los fundamentos básicos de la inmunopatología.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Ciències Biomèdiques [2501230]
Study plan: Grau en Ciències Biomèdiques [832]Català
10 p, 126.5 KB

Anglès
9 p, 121.1 KB

Castellà
10 p, 134.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir