Estadística II [102385]
Márquez Cebrián, Maria Dolores
Vilà Carnicero, Xavier
Blasco Moreno, Anabel
Esnaola Acebes, Mikel
Díaz Sanchís, Mireia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Statistics II
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu de l'assignatura és que l'estudiant comprengui i sigui capaç d'aplicar el mètode estadístic a la resolució de problemes propis de l'àmbit econòmic i empresarial. D'aquesta manera podrà extreure conclusions científicament vàlides, a partir de la evidència empírica recollida en una mostra, que l'ajudaran en la presa de decisions. L'assignatura ha de proporcionar també a l'estudiant tots els fonaments teòrics que li permetin seguir adequadament altres assignatures ( Econometria, Models economètrics de previsió, Investigació operativa) de caràcter quantitatiu i les eines que l'ajudaran a una millor comprensió d'assignatures com són (Macroeconomia, Teoria de jocs, Investigació comercial) on alguns conceptes estadístics (teòrics o pràctics) poden jugar un paper important.
Abstract: El objetivo de la asignatura es que el estudiante comprenda y sea capaz de aplicar el método estadístico a la resolución de problemas propios del ámbito económico y empresarial. De esta manera podrá extraer conclusiones científicamente válidas, a partir de la evidencia empírica recogida de una muestra, que le ayudaran en la toma de decisiones. La asignatura debe proporcionar también al estudiante todos los fundamentos teóricos que le permitan seguir adecuadamente otras asignaturas (Econometría, Modelos econométricos de previsión, Investigación operativa) de carácter cuantitativo y los instrumentos que le ayudaran a una mejor comprensión de asignaturas como Macroeconomía, Teoría de juegos, Investigación comercial, donde algunos conceptos estadísticos (teóricos o prácticos) pueden jugar un papel importante.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Economia [2501573] ; Administració i Direcció d'Empreses [2501572]
Study plan: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952]Català
6 p, 108.8 KB

Anglès
6 p, 106.9 KB

Castellà
6 p, 107.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir