Medicina i Cirurgia d'Animals de Companyia I [102622]
Díaz-Bertrana Sánchez, M. Carmen
Espada, Yvonne
Pastor Milán, Josep
Peña Giménez, Maria Teresa
Rigau Mas, Teresa
Ruíz de Gopegui Fernández, Rafael
Añor Torres, Sònia
Martorell Monserrat, Jaume
Ferrer Caubet, Lluis
Solano Gallego, Laia Maria
Planellas Bachs, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Domestic Animal Medicine and Surgery I
Título variante: Medicina y Cirugía de Animales de Compañía I
Fecha: 2019-20
Resumen: L'assignatura de Medicina i Cirurgia d'animals de companyia és una assignatura obligatòria de quart curs. Aquesta assignatura és teòrica, les pràctiques es realitzaran a l'assignatura Medicina i Cirurgia d'Animals de Companyia II que es troba en el mateix curs. És imprescindible i bàsica pels estudis clinics posteriors. S'estudiaran les malalties més freqüentment diagnosticades a la clínica de petits animals. En aquesta 1 S'estudiaran les malalties més freqüentment diagnosticades a la clínica de petits animals. En aquesta assignatura s'explica la descripció de les anomalies medico-quirúrgiques dels diferents órgans i sistemes, incloent l'estudi de l'etiologia, els signes clínics, els mètodes de diagnòstic, el tractament i el pronòstic. Els objectius concrets són que l'estudiant: Entendre i aplicar els principis de la medicina basada en la evidència. Aprendre a abordar un cas clínic seguint en problem oriented approach (POA). Faci l'estudi clínic de l'individu malalt i dels tractaments mèdics, quirúrgics o higiènic-dietètics que requereixi, així com de les malalties esporàdiques que afecten col · lectius Conegui les tècniques quirúrgiques més utilitzades en veterinària Conegui les malalties derivades de la reproducció, part i puerperi, així com el seu tractament Conegui les bases de la farmacoteràpia i la seva aplicació Aquesta assignatura inclou activitats realitzades en anglès, identificades en aquesta guia docent com DA (Docència Anglès ).
Resumen: La asignatura de Medicina y Cirugía de animales de compañía es una asignatura obligatoria de cuarto curso. Esta asignatura es teórica, las prácticas se realizarán en la asignatura Medicina y Cirugía de Animales de Compañía II que se encuentra en el mismo curso. Es imprescindible y básica para los estudios clínicos posteriores. Se estudiarán las enfermedades más frecuentemente diagnosticadas en la clínica de pequeños animales. En esta asignatura se explica la descripción de las anomalías medico-quirúrgicas de los diferentes órganos y sistemas, incluyendo el estudio de la etiología, los signos clínicos, los métodos de diagnóstico, el 1 órganos y sistemas, incluyendo el estudio de la etiología, los signos clínicos, los métodos de diagnóstico, el tratamiento y el pronóstico. Los objetivos concretos son que el estudiante: Entender y aplicar los principios de la medicina basada en la evidencia. Aprender a abordar un caso clínico siguiendo el problem oriented approach (POA) Haga el estudio clínico del individuo enfermo y de los tratamientos médicos, quirúrgicos o higiénico-dietéticos que requiera, así como de las enfermedades esporádicas que afectan colectivos Conozca las técnicas quirúrgicas más utilizadas en veterinaria Conozca las enfermedades derivadas de la reproducción, parto y puerperio, así como su tratamiento Conozca las bases de la farmacoterapia y su aplicación Esta asignatura incluye actividades realizadas en inglés, identificadas en esta guía docente como DA (Docencia Inglés).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955]Català
7 p, 118.0 KB

Anglès
7 p, 113.7 KB

Castellà
7 p, 114.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2021-06-17   Favorit i Compartir