Seguretat Alimentària i Zoonosi [102631]
Darwich Soliva, Laila
Casal Fàbrega, Jordi
Castellà Espuny, Joaquín
Hernández Herrero, María Manuela
López Sabater, Emilio Ignacio
Rodríguez Jerez, José Juan
Ortuño Romero, Ana Maria
Garrido Castañe, Ignasi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Food Safety and Zoonosis
Título variante: Seguridad Alimentaria y Zoonosis
Fecha: 2019-20
Resumen: 1 L'objectiu d'aquesta assignatura és proporcionar una introducció a les tasques dels veterinaris que treballen en qüestions de salut pública, com ara el control de malalties transmissibles dels animals als humans (zoonosis) i la implementació de mesures per garantir la seguretat dels aliments, tant des del punt de vista de l'administració com de les empreses alimentàries. En assolir les competències d'aquesta assignatura, els estudiants podran: o Recopilar i interpretar informació relativa als agents patògens zoonòtics i/o transmesos pels aliments, i avaluar el seu risc segons cada circumstància o Aplicar els principis de l'Anàlisi del Risc Alimentaris avaluació, gestió i comunicació o Aplicar els seus coneixements per investigar els brots de toxiinfeccions alimentàries i aplicar mesures de prevenció Aquesta assignatura també proporciona als estudiants una base en la implementació de sistemes de gestió de la seguretat alimentària, i especialment en els principis de l'anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC). Tots aquests aspectes es completaran al cursar l'assignatura d'Higiene i Inspecció dels Aliments, del vuitè semestre del grau, per tal d'assolir les competències corresponents.
Resumen: El objetivo de esta asignatura es proporcionar una introducción a las tareas de los veterinarios que trabajan en cuestiones de 1 y la implementación de medidas para garantizar la seguridad de los alimentos, tanto desde el punto de vista de la administrac Al alcanzar las competencias de esta asignatura, los estudiantes podrán: o Recopilar e interpretar información relativa a los agentes patógenos zoonóticos y / o o Aplicar los principios del Análisis del Riesgo Alimentario evaluación, gestión y comu o Aplicar sus conocimientos para investigar los brotes de toxiinfecciones alimentarias Esta asignatura también proporciona a los estudiantes una base en la implementación de sistemas de gestión de la segurida Todos estos aspectos se completarán al cursar la asignatura de Higiene e Inspección de los Alimentos, del octavo semestre d.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955]Català
6 p, 111.0 KB

Anglès
6 p, 110.4 KB

Castellà
7 p, 111.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2021-06-12   Favorit i Compartir