visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Materiales académicos > Guías docentes > Anàlisi d'Instal·lacions i Equips i Manteniment |
Título variante: | Analysis of Premises, Facilities and Maintenance |
Título variante: | Análisis de Instalaciones y Equipos y Mantenimiento |
Fecha: | 2019-20 |
Resumen: | Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de ser capaç de: 1. Identificar la normativa legal vigent, tant pel que fa a les lleis en vigor com al manteniment de les instal·lacions. 2. Conèixer la necessitat d'aplicar la normativa i les seves repercussions penals en cas d'incompliment. 3. Tenir criteri pel disseny i posada en marxa d'instal·lacions hoteleres i de restauració en general. 4. Saber organitzar el manteniment d'una instal·lació hotelera. 5. Identificar els costos energètics de funcionament d'una instal·lació hotelera respecte a: aigua, gas, electricitat i altres. 6. Conèixer els mètodes d'estalvi energètic. 7. Identificar el marc legal de la Comunitat Econòmica Europea. |
Resumen: | Al finalizar la asignatura el alumno deberá ser capaz de: 1. Identificar la normativa legal vigente, tanto en cuanto a las leyes en vigor como al mantenimiento de las instalaciones. 2. Conocer la necesidad de aplicar la normativa y sus repercusiones penales en caso de incumplimiento. 3. Tener criterio por el diseño y puesta en marcha de instalaciones hoteleras y de restauración en general. 4. Saber organizar el mantenimiento de una instalación hotelera. 5. Identificar los costes energéticos de funcionamiento de una instalación hotelera respecto a: agua, gas, electricidad y otros. 6. Conocer los métodos de ahorro energético. 7. Identificar el marco legal de la Comunidad Económica Europea. |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: | Català, anglès, castellà |
Titulación: | Direcció Hotelera [2502904] |
Plan de estudios: | Grau en Direcció Hotelera [1214] |
Documento: | Objecte d'aprenentatge |
Català 5 p, 104.9 KB |
Anglès 5 p, 104.8 KB |
Castellà 4 p, 103.4 KB |