Direcció d'Empreses de Restauració [103778]
Labastida Noguera, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Título variante: Catering Company Management
Título variante: Dirección de Empresas de Restauración
Fecha: 2019-20
Resumen: Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. 2. Gestionar i controlar els costos de manera efectiva d'una empresa de restauració. 3. Familiaritzar-se amb la gestió e implantar models efectius de gestió i control. 4. Identificar l'itinerari d'informació i de treball en les principals àrees funcionals i operacionalsCapacitar a l'estudiant per elaborar estratègies i polítiques desenvolupades des de la funció de la direcció. 5. Saber determinar els procediments necessaris i adaptar-los a les expectatives del client, les particularitats del capital humà i els recursos materials disponibles. 6. Prendre decisions i dissenyar estratègies per el desenvolupament i millora empresarial.
Resumen: Al finalizar la asignatura el alumnado deberá ser capaz: 1. Conocer la estructura de una empresa de restauración, así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los diferentes componentes que lo integran. 2. Gestionar y controlar los costes de forma efectiva una empresa de restauración. 3. Familiarizarse con la gestión e implantar modelos efectivos de gestión y control. 4. Identificar el itinerario de información y de trabajo en las principales áreas funcionales y operacionales. 5. Capacitar al alumno/a para elaborar estrategias y políticas desarrolladas desde la función de dirección. 6. Saber determinar los procedimientos necesarios y adaptarlos a las expectativas del cliente, las particularidades del capital humano y los recursos materiales disponibles. 7. Tomar decisiones y diseñar estrategias para el desarrollo y mejora de la empresa de restauración.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Direcció Hotelera [2502904]
Plan de estudios: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 102.6 KB

Anglès
4 p, 103.4 KB

Castellà
4 p, 102.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir