visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Materiales académicos > Guías docentes > Direcció d'Empreses de Restauració |
Título variante: | Catering Company Management |
Título variante: | Dirección de Empresas de Restauración |
Fecha: | 2019-20 |
Resumen: | Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. 2. Gestionar i controlar els costos de manera efectiva d'una empresa de restauració. 3. Familiaritzar-se amb la gestió e implantar models efectius de gestió i control. 4. Identificar l'itinerari d'informació i de treball en les principals àrees funcionals i operacionalsCapacitar a l'estudiant per elaborar estratègies i polítiques desenvolupades des de la funció de la direcció. 5. Saber determinar els procediments necessaris i adaptar-los a les expectatives del client, les particularitats del capital humà i els recursos materials disponibles. 6. Prendre decisions i dissenyar estratègies per el desenvolupament i millora empresarial. |
Resumen: | Al finalizar la asignatura el alumnado deberá ser capaz: 1. Conocer la estructura de una empresa de restauración, así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los diferentes componentes que lo integran. 2. Gestionar y controlar los costes de forma efectiva una empresa de restauración. 3. Familiarizarse con la gestión e implantar modelos efectivos de gestión y control. 4. Identificar el itinerario de información y de trabajo en las principales áreas funcionales y operacionales. 5. Capacitar al alumno/a para elaborar estrategias y políticas desarrolladas desde la función de dirección. 6. Saber determinar los procedimientos necesarios y adaptarlos a las expectativas del cliente, las particularidades del capital humano y los recursos materiales disponibles. 7. Tomar decisiones y diseñar estrategias para el desarrollo y mejora de la empresa de restauración. |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: | Català, anglès, castellà |
Titulación: | Direcció Hotelera [2502904] |
Plan de estudios: | Grau en Direcció Hotelera [1214] |
Documento: | Objecte d'aprenentatge |
Català 4 p, 102.6 KB |
Anglès 4 p, 103.4 KB |
Castellà 4 p, 102.1 KB |