Pràctiques en Departaments i Serveis Assistencials d'Atenció Primària [104057]
Azagra Ledesma, Rafael
Flor Escriche, Xavier
Juvanteny Gorgals, Joan
Lopez Exposito, Francisco
Juncosa Font, Sebastián
Güell Parnau, Sílvia
Mengual Martinez, Lucas
Bosch Fontcuberta, Jose Maria
Llauger Rossello, Maria Antonia
Bare Mañas, Montserrat
Garaicoechea Iturriria, Ana Isabel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Practice in Primary Healthcare Departments and Services
Títol variant: Prácticas en Departamentos y Servicios Asistenciales de Atención Primaria
Data: 2019-20
Resum: Es tracta d'una assignatura optativa que es pot cursar a partir del segon curs i que té com a objectiu general que l'estudiant es familiaritzi amb la pràctica professional al primer nivell assistencial (L'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE SALUT) en context real amb Metges de Família, Pediatres i d'altres especialistes, incorporats a les activitats d'un Centre d'Atenció Primària (CAP) o un centre Sòcio-Sanitari o equip de recerca acreditat orientat a l'Atenció Primària, realitzant tasques pròpies de forma supervisada. Les estades de pràctiques es poden realitzar en l'àmbit de totes les unitats docents i CAP o dispositius d'atenció primària o socio-sanitaris vinculats i disponibles per cada curs.
Resum: Se trata de una asignatura optativa que se puede estudiar a partir del segundo curso y que tiene como objetivo general que el estudiante se familiarice, en contexto real, con la práctica profesional en el primer nivel asistencial (LA ATENCIÓN PRIMARIA DE SALUD), con médicos de familia, pediatras y otros especialistas, incorporados en las actividades de un centro de atención primaria (CAP) o un centro sociosanitario o equipo de investigación acreditado orientado a la atención primaria, realizando tareas propias de forma supervisada. Las estancias de prácticas se pueden realizar en el ámbito de todas las unidades docentes y CAP o dispositivos de atención primaria o sociosanitarios vinculados y disponibles para cada curso.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Medicina [2502442]
Pla d'estudis: Grau en Medicina [1192]Català
6 p, 113.1 KB

Anglès
6 p, 110.3 KB

Castellà
6 p, 112.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2021-06-26   Favorit i Compartir