Dermatologia [104667]
Ferrer Caubet, Lluís
Ordeix Esteve, Laura
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Dermatology
Título variante: Dermatología
Fecha: 2019-20
Resumen: Un cop finalitzat el curs, s'espera que els estudiants siguin capaços de: 1. Recollir adequadament una història clínica i realitzar un examen dermatològic complet, utilitzant la terminologia adequada per a la definició de les lesions i signes clínics del pacient. 2. Elaborar, d'acord amb l'història i l'examen, un diagnostic diferencial dels principals problemes dermatològics del gos i del gat. 3. Realitzar correctament i interpretar les principals proves diagnòstiques d'ús comú en dermatologia (raspats cutànis, citologies cutànies, cultius de pell, biòpsies cutànies, examen otoscòpic). 4. Establir un diagnòstic, d'acord amb el resultats de la història, examen físic i proves diagnòstiques i desenvolupar pla de tractament del problema dermatològic del pacient. 5. Conéixer la presentació clinica, diagnòstic i tractament de les principals malalties dermatològiques del gos i del gat (35-40 malalties). 6. Utilitzar crítica i correctament els llibres de text i les revistes científiques per tal d'obtenir informació útil i rellevant sobre el problema dermatològic d'un pacient.
Resumen: Al final del curso se espera que el estudinate sea capaz de: 1. Realizar correctamente una historia clínica y un examen dermatológico y ser capaz de describit adecuadamente el probelma dermatológico del paciente. 2. Elaborar un diagnóstico difrerencial. 3. Realizar las principales pruebas diagnósticas de uso rutinario en dermatología. 4. Establecer un diagnóstico. 5. Identificar y conocer el cuadro clínico, diagnóstico y tratamiento de las principales enfermedades dermatológicas del perro y del gato. 6. Utilizar críticamente la información científica (libros, revistas,. . ).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955]Català
5 p, 107.3 KB

Anglès
5 p, 106.8 KB

Castellà
5 p, 104.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2020-08-02   Favorit i Compartir