Ecologia microbiana [101020]
Sánchez Martínez, Olga
Martínez Alonso, Maria Ramos
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Microbial Ecology
Additional title: Ecología microbiana
Date: 2019-20
Abstract: És una assignatura obligatòria, nuclear del grau de Microbiologia, que introdueix l'alumne en els principis i terminologia, així com en els mètodes d'estudi de l'Ecologia Microbiana. Els objectius de l'assignatura són: 1. Adquirir els conceptes bàsics i els mètodes d'estudi de l'Ecologia Microbiana. 2. Conèixer els microorganismes en els seus hàbitats naturals i els factors ambientals que afecten la seva distribució. 3. Reconèixer les principals relacions que estableixen els microorganismes entre ells i amb altres éssers vius, com les plantes i els animals. 4. Entendre el paper dels microorganismes en els cicles biogeoquímics.
Abstract: Es una asignatura obligatoria, nuclear del grado de Microbiología, que introduce al alumno en los principios y terminología, así como en los métodos de estudio de la Ecología Microbiana. Los objetivos de la asignatura son: 1. Adquirir los conceptos básicos y los métodos de estudio de la Ecología Microbiana. 2. Conocer los microorganismos en sus hábitats naturales y los factores ambientales que afectan su distribución. 3. Reconocer las principales relaciones que establecen los microorganismos entre ellos y con otros seres vivos, como las plantas y los animales. 4. Entender el papel de los microorganismos en los ciclos biogeoquímicos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Microbiologia [2500502]
Study plan: Grau en Microbiologia [816]Català
5 p, 105.7 KB

Anglès
5 p, 105.9 KB

Castellà
5 p, 106.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2020-01-16   Favorit i Compartir