Estructura del Cos Humà [101797]
Rojas Codina, Santiago
Benet i Català, Jordi
Castellano López, Bernardo
Navarro Ferreté, Joaquima
Gascón Bayarri, Jordi
Camps Polo, Jordi
Jimenez Obach, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Structure of the Human Body
Additional title: Estructura del cuerpo humano
Date: 2019-20
Abstract: CONTEXTUALITZACIÓ: Aquesta és una assignatura bàsica del grau d'Infermeria que es cursa al primer semestre de primer curs. El coneixements i habilitats que s'assoleixen formen bona part del bagatge requerit per a la pràctica de l'Infermeria i de la recerca vinculada amb aquesta professió. OBJECTIUS GENERALS: Assolir el coneixements de l'anatomia, de l'embriologia, d'histologia, de la biologia cel·lular i de la genètica, que permetin comprendre l'organització estructural del cos humà. Aprendre de manera ponderada les característiques de l'estructura humana, de més aplicació a la pràctica infermera. 1 Assolir les habilitats bàsiques que permetin la identificació de les estructures anatòmiques més rellevants en la pràctica infermera. Conèixer les bases i metodologies científiques de les ciències que estudien l'estructura del cos humà. OBJECTIUS ESPECÍFICS - RESULTATS D'APRENENTATGE PER MÒDULS: En un document a part es publica al Campus virtual un llistat dels objectius específics de cadascun dels temes. Aquests objectius delimiten el contingut que s'ha de preparar per l'examen de l'assignatura (resultats d'aprenentatge).
Abstract: CONTEXTUALIZACIÓN: Esta es una asignatura básica del grado de Enfermería que se cursa en el primer semestre del primer curso. Los conocimientos y habilidades que se adquieren forman buena parte del bagaje requerido para la práctica de Enfermería y de la investigación vinculada con esta profesión. OBJETIVOS GENERALES: Adquirir los conocimientos sobre anatomía, embriología, histología y biología celular y genética que permitan comprender la organización estructural del cuerpo humano. Aprender de manera ponderada las características de la estructura humana de más aplicación a la práctica 1 Aprender de manera ponderada las características de la estructura humana de más aplicación a la práctica enfermera. Adquirir las habilidades básicas que permitan la identificación de las estructuras anatómicas más relevantes en la práctica enfermera. Conocer las bases y metodologías científicas de las ciencias que estudian la estructura del cuerpo humano. OBJETIVOS ESPECÍFICOS - RESULTADOS DE APRENDIZAJE POR MÓDULOS: En un documento aparte, se publica en el Campus virtual un listado de los objetivos específicos de cada uno de los temas. Estos objetivos delimitan el contenido que se tiene que preparar para el examen de la asignatura (resultados de aprendizaje).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Infermeria [2500891]
Study plan: Grau en Infermeria [830]Català
11 p, 123.4 KB

Anglès
9 p, 119.3 KB

Castellà
11 p, 122.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2022-01-10   Favorit i Compartir