Gestió de recursos humans a les administracions públiques [101878]
Torrero Fernández, César
Feijóo Rey, Maria José
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola de Prevenció i Seguretat Integral

Títol variant: Human Resource Management in Public Administrations
Títol variant: Gestión de recursos humanos en las administraciones públicas
Data: 2019-20
Resum: Els principals objectis de l'assignatura són: Conèixer els diferents àmbits i possibilitats de treball que ofereixen les Administracions Públiques (AAPP) La tipologia de personal al servei de les Administracions Públiques. Saber com es poden dimensionar i organitzar les plantilles de personal. Sistemes de selecció a les AAPP, els procediments i requisits. Aproximació a les possibilitats de carrera professional en les AAPP Sistemes d'avaluació de l'acompliment dels empleats públics Identificar les competències professionals aplicades a les AAPP. Règim jurídic de les condicions de treball dels empleats públics La direcció pública professional .
Resum: Los principales objetos de la asignatura son: - Conocer los diferentes ámbitos y posibilidades de trabajo que ofrecen las Administraciones Públicas (AAPP) - La tipología de personal al servicio de las Administraciones Públicas. - Saber cómo se pueden dimensionar y organizar las plantillas de personal. - Sistemas de selección a las AAPP, los procedimientos y requisitos. - Aproximación a las posibilidades de carrera profesional en las AAPP - Sistemas de evaluación del desempeño de los empleados públicos - Identificar las competencias profesionales aplicadas a las AAPP. - Régimen jurídico de las condiciones de trabajo de los empleados públicos - La dirección pública profesional.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Prevenció i Seguretat Integral [2502501]
Pla d'estudis: Grau en Prevenció i Seguretat Integral [1437]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 105.1 KB

Anglès
5 p, 104.3 KB

Castellà
5 p, 103.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-19, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir