Gastronomia i Enologia [103779]
García Victorino, José Luis
Calaf Ferre, Roger
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Título variante: Gastronomy and Enology
Título variante: Gastronomía y Enología
Fecha: 2019-20
Resumen: A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. Conèixer les característiques dels règims de qualitat dels productos alimentaris (DO, DOP, IGP, ETG) 5. Conèixer les motivacions gastronòmiques. 6. Identificar els diferents tipus de raïm i processos de vinificació. 7. Les influencies del clima i del terra en el procés vegetatiu de la vid. 8. Gestionar les compres i la possible creació d'un celler. 9. Saber promocionar i gestionar la carta de vins. 10. Tindre els coneixements basics per el maridatge del vins i ofertes culinàries. 1.
Resumen: Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. Conocer las características de los regímenes de calidad de los productos alimentarios (DO, DOP, IGP, ETG) 5. Conocer las motivaciones gastronómicas 6. Identificar los diferentes tipos de uva y procesos de vinificación 7. Las influencias del clima y la tierra en el proceso vegetativo de la vid 8. Gestionar las compras y la posible creación de una bodega 9. Saber promocionar y gestionar la carta de vinos 10. Obtener los conocimientos básicos para el maridaje de vinos y ofertas culinarias.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Direcció Hotelera [2502904]
Plan de estudios: Grau en Direcció Hotelera [1214]



Català
6 p, 106.2 KB

Anglès
6 p, 105.3 KB

Castellà
6 p, 106.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2020-01-16



   Favorit i Compartir