Fonaments de Química II [105033]
Gené Torrabadella, Jordi
Yáñez López, Ramón
García Viloca, Mireia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Basic Chemistry II
Título variante: Fundamentos de Química II
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu de l'assignatura és doble. El primer objectiu d'aquest curs introductori és homogeneïtzar el nivell dels alumnes, en tots els coneixements que formen part de les assignatures de Química dels estudis de preuniversitaris. Partint d'aquests coneixements, el segon objectiu és proporcionar a l'alumne les eines necessàries per una correcta comprensió de les assignatures de cursos posteriors. En particular i entre altres coneixements, l'assignatura ha de proporcionar a l'alumne capacitat per: - calcular les funcions d'estat termodinàmiques i la comprensió de la seva relació amb les reaccions químiques i l'equilibri químic; - fer càlculs en equilibris iònics àcid-base, de precipitació i de complexació; - comprendre els processos electroquímics espontanis i no espontanis.
Resumen: El objetivo de la asignatura es doble. El primer objetivo de este curso introductorio es homogeneizar el nivel de los alumnos, en todos los conocimientos que forman parte de las asignaturas de Química de los estudios de preuniversitarios. Partiendo de estos conocimientos, el segundo objetivo es proporcionar al alumno las herramientas necesarias para una correcta comprensión de las asignaturas de cursos posteriores. En particular y entre otros conocimientos, la asignatura debe proporcionar al alumno capacidad para: - calcular las funciones de estado termodinámicas y la comprensión de su relación con las reacciones químicas y el equilibrio químico; - hacer cálculos en equilibrios iónicos ácido-base, de precipitación y de formación de complejos; - comprender los procesos electroquímicos espontáneos y no espontáneos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Química [2502444]
Plan de estudios: 1431 [1431]Català
5 p, 106.7 KB

Anglès
5 p, 106.5 KB

Castellà
6 p, 107.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2020-01-16   Favorit i Compartir