Treball de Final de Màster [43976]
Casas Tost, Helena
Dooly Owenby, Melinda Ann
Moore, Emilee
Morodo Horrillo, Andy
Paoliello, Antonio
Liao Pan, Shu-Ching
Qu Lu, Xianghong
Masats Viladoms, Maria Dolors
Pascual Calvo, Xavier
Rovira Esteva, Sara
Espin Garcia, Maria Carmen
Vallejo Rubinstein, Claudia
Vargas Urpi, Mireia
Universitat Autònoma de Barcelona. 2582

Título variante: Master's Dissertation
Título variante: Trabajo de Fin de Máster
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu d'quest mòdul és elaborar i defensar un treball de fi de màster (TFM), que integri els coneixements adquirits en els mòduls previs. Es tracta de desenvolupar de manera individual, i guiat pel tutor/a assignat/da, un treball que haurà d'abordar un tema relacionat amb la didàctica del xinès com a llengua estrangera. En el treball de finalització de màster els estudiants han de demostrar que: Han adquirit els coneixements en els quals han estat formats en el màster. Tenen capacitat reflexiva i crítica. Tenen coneixement sistemàtic dels camps d'estudi bàsics i un domini de les aptituds i els mètodes de treball associats. Són capaços d'utilitzar adequadament en els contextos professionals i acadèmics els recursos específics de suport a l'estudi, al treball i a la recerca. Són capaços d'exposar i defensar els resultats obtinguts. 1 Són capaços d'exposar i defensar els resultats obtinguts.
Resumen: El objetivo de este módulo abordar la elaboración y defensa de un trabajo de fin de máster (TFM), que integrará los conocimientos adquiridos en los módulos previos. Se trata de desarrollar de modo individual, y guiado por el/la tutor/a asignado/a, un trabajo de fin de máster que deberá abordar un tema relacionado con la didáctica del chino. En el trabajo de fin de máster los estudiantes deben demostrar que: Han adquirido los conocimientos en los que han sido formados en el máster. Tienen capacidad reflexiva y crítica. Tienen conocimiento sistemático de los campos de estudio básicos y un dominio de las aptitudes y los métodos de trabajo asociados. Son capaces de utilizar adecuadamente en los contextos profesionales y académicos los recursos 1 Son capaces de utilizar adecuadamente en los contextos profesionales y académicos los recursos específicos de apoyo al estudio, al trabajo y a la investigación. Son capaces de exponer y defender los resultados obtenidos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Didàctica del Xinès per a Hispanoparlants [4316481]
Plan de estudios: 1398 [1398]Català
5 p, 109.2 KB

Anglès
5 p, 107.8 KB

Castellà
5 p, 109.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2020-02-06   Favorit i Compartir