Litigació Civil [44218]
Gete-Alonso Calera, MARIA DEL CARMEN
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Civil Litigation
Additional title: Litigación Civil
Date: 2019-20
Abstract: La finalitat que es persegueix és que les persones que la cursin adquireixin les aptituds necessàries per preparar i dirigir un procés civil, en qualsevol de les seves modalitats, tant des de la posició de part actora com de part demandada. El mòdul de Litigació Civil es subdivideix, a efectes docents, en dos submòduls: - Litigació Civil 1 (Temes de Dret civil i de Dret mercantil) Coordinadora: Prof. Dra. Mª del Carmen Gete-Alonso y Calera. - Litigació Civil 2 (Dret processal civil) Coordinador: Dra. Nuria Reynal Querol. Cada submòdul s'organitza i es qualifica de manera independent i te un valor del 50%. La qualificació final de l'assignatura és la única del mòdul de Litigació Civil. És el resultat de la suma entre les notes obtingudes en els dos submòduls. En cada submòdul, per l'obtenció de la nota final es té en compte la nota obtinguda en l'avaluació continuada respectiva.
Abstract: El objetivo que se persigue es que quienes cursen este módulo adquieran las aptitudes necesarias para la preparar y dirigir un proceso civil, en cualquiera de sus modalidades. Tanto desde la posición de parte actora como la de parte demandada. El módulo de Litigación Civil se subdivide, a efectos docentes, en dos submódulos: - Litigación Civil 1 (Temas de Derecho civil y de Derecho mercantil) Coordinadora: Prof. Dra. Mª del Carmen Gete-Alonso y Calera. - Litigación Civil 2 (Derecho procesal civil) Coordinador: Dra. Nuria Reynal Querol Cada submódulo se organiza y se califica de manera independiente y tiene un valor del 50%. La calificación final de la asignatuara es una única nota del módulo de Litigación Civil. Es el resultado de la suma entre las notas de los dos submódulos. En cada submódulo, para la obtención de la nota final, se tiene en cuenta la nota obtenida en la evaluación continua respectiva.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Advocacia [4313312]
Study plan: Màster Universitari en Advocacia [1121]Català
10 p, 114.9 KB

Anglès
10 p, 114.4 KB

Castellà
10 p, 114.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2021-01-15   Favorit i Compartir