Dret i Règim Jurídic dels Documents [42108]
Franch Saguer, Marta
Iglesias Lucía, Montserrat

Títol variant: Law and Legal Status of Records
Títol variant: Derecho y Régimen Jurídico de los Documentos
Data: 2019-20
Resum: La línea formativa d'Introducció al Dret: És una aproximació els conceptes jurídics del Dret Públic. En ella s'intenta que l'estudiant es familiaritzi i incorpori als seus coneixements totes aquells conceptes i procediments essencials de funcionament del sector públic. El resultat que hem d'aconseguir el llarg del curs és que tingui un recurs per entendre els principis de funcionament del sector públic i les finalitats que la justifiquen. Molt especialment cal que tingui coneixement el procediment administratiu per tal de que pugui conèixer el contingut de l'expedient administratiu. La línea formativa Dret i règim jurídic dels documents: Pretén il·lustrar els alumnes sobre els fonaments i bases de l'ordenament jurídic, per a poder aprofundir en el règim jurídic aplicable als arxius i documentació, tant pública com privada, així com el règim de responsabilitat.
Resum: La línea formativa de Introducciónal Derecho: Es una aproximación de los conceptos jurídicos del Derecho Público. En ella se intenta que el estudiante se familiarice e incorpore a sus conocimientos todas aquellos conceptos y procedimientos esenciales de funcionamiento del sector público. El resultado que tenemos que conseguir a lo largo del curso es que tenga un recurso para entender los principios de funcionamiento del sector público y los fines que la justifican. Muy especialmente necesario que tenga conocimiento el procedimiento administrativo para que pueda conocer el contenido del expediente administrativo. La línea formativa de Derecho y régimen jurídico de los documentos: Pretende ilustrar los alumnos sobre los fundamentos y bases del ordenamiento jurídico, para poder profundizar en el régimen jurídico aplicable a los archivos y documentación, tanto pública como privada, así como el régimen de responsabilidad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Arxivística i Gestió de Documents [4312208]Català
5 p, 104.4 KB

Anglès
5 p, 104.2 KB

Castellà
5 p, 104.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir